Hur återställer jag BIOS på en Dell PowerEdge-server?

Obs! Den här artikeln är en del av självstudiekurser för servern: Supportverktyg, som du kan hitta här.
I den här artikeln beskrivs hur du återställer standardinställningarna för BIOS på en Dell PowerEdge-server. Den här proceduren kan gälla för övriga Dell-produkter.
  1. Starta systemet.
  2. När fönstret med Dells logotyp visas trycker du på för att starta systeminställningarna.

3.
  4.
  5. Öppna avsnittet "System BIOS"

6. Klicka på knappen "Standard" i nedre hörnet.

7. Ett popup-fönster visas där du ska bekräfta åtgärden, tryck på "Ja".

8. BIOS-inställningarna är nu återställda.

Om det inte fungerar kan du försöka följande:
  • Tryck på -tangenten och kontrollera att Num Lock-lampan är tänd.
  • Tryck på -tangenten och kontrollera att Caps Lock-lampan är tänd.
  • Tryck på -tangenten och kontrollera att Scroll Lock-lampan är tänd. Lamporna på tangentbordet ska alla vara tända som visas i bild 1.
  • Tryck på och samtidigt. Systemet piper när standardinställningarna har återställs.