Felsökning 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner låg densitet fel på C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW och S2825CDN Dell Laser skrivare

Felsökning 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner låg densitet fel på C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW och S2825CDN Dell Laser skrivare

Se stegen nedan för att hjälpa till att lösa 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner låg densitet fel.

Obs: Innan du ändrar några inställningar ska skrivaren rengöras med rengörings Trollstaven. Mer information finns i Dells Knowledge Base-artikel så här rengör du E525w Dell Color flerfunktionsskrivare.

1. Justera höjdinställningen:

När C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW och S2825CDN Dell Laser skrivare får ett fel 009-654/093-919/093-920/093-921/093-922: YMCK toner låg densitet, kan detta bero på den höjd som påverkar toner tätheten inuti skrivaren kalibrering och drift.

Eftersom dessa skrivare levereras med höjden standard inställd på 0 meter, måste detta belopp justeras för enheter på högre höjder.

• Den här inställningen kan justeras från skrivarens EWS eller från manöverpanelen (bild 1).

Figur 1: EWS-skärm

• Utför följande steg för att ändra höjdinställningarna med hjälp av manöverpanelen:
      1. Tryck på informationsknappen.
      2. Tryck på fliken verktyg.
      3. Välj alternativet admin Settings.
      4. Välj alternativet underhåll.
      5. Välj alternativet justera höjd och ändra inställningen efter behov.

När du har ändrat den här inställningen, bör du starta om skrivaren för att kalibrera och rensa felet.

2. Uppdatera den inbyggda programvaran för skrivaren:

När du har justerat höjdinställningen och startat om skrivaren, fortsätter felet, uppdatera den inbyggda programvaran på skrivaren

Mer information finns i Dells kunskapsbasartikel Uppdatera Dells fasta programvara för laser skrivare genom att hämta och installera den senaste versionen.

3. Ren utvecklare:

När felet kvarstår kan du även använda inställningen Rensa utvecklare antingen på skrivarens kontroll panel eller i skrivarens EWS (bild 2). Den här inställningen är tillgänglig för Dells C1760nfw/NF/NFW, E525w, H625CDW, H825CDW och S2825CDN laser skrivare.

Inställning av ren utvecklare
    Figur 2: Inställning av ren utvecklare

Inställningen för ren utvecklare är avsedd för följande syften:

• För att rotera utvecklaren motorn och rör tonern i tonerkassetten
    • Om du vill använda en tonerkassett när du behöver byta ut den före slutet av
    • Så här rör du om tonern i en ny tonerkassett

{PRINTERPORTAL. EN_US}

Artikel-ID: SLN304111

Senast ändrad: 2018-06-29 11:16