Jag köpte Microsoft Office 2010 till min Dell-dator, men det saknas

Jag köpte Microsoft Office 2010 till min Dell-dator, men det saknas

Artikelsammanfattning: Det här är en artikel relaterad till rapporter om att Microsoft Office 2010 köpts men inte levererats till Dell-datorer, samt hur du hämtar det med hjälp av produktnyckeln.

Innehållsförteckning:

• Vad gör jag om Office 2010 inte är installerat och jag har köpt en uppgradering?

• Vad gör jag om Office 2010 inte är installerat och jag har köpt en uppgradering?

• På de flesta av Dells hemdatorer finns speciell startversion av Office 2010 som kallas Starter förinstallerad från fabriken. Den kan sedan uppgraderas med hjälp av produktinformationskortet från Microsoft (MPI-kortet) som medföljer i förpackningen. Det kan hända att Office 2010 Starter inte finns installerat på datorn trots att du har köpt en uppgradering av Office 2010. I så fall behöver du hämta och installera Office 2010 med hjälp av produktnyckeln som finns på MPI-kortet.

• Gå till Microsoft Office och klicka på länken Hämta längst ned på sidan. Ange produktnyckelinformationen som finns på MPI-kortet och fyll i formuläret enligt anvisningarna.

Om du vill veta hur du hittar ditt MPI-kort kan du läsa i:
    Microsoft Office 2010 – vanliga frågor och svar

Artikel-ID: SLN85459

Senast ändrad: 2017-09-21 15:34

Tillhörande artiklar