Dell Command | Uppdatera

Dell Command | Update är ett fristående program, för klient system, som tillhandahåller uppdateringar för systemprogram vara som släppts av Dell. Detta program fören klar BIOS, firmware, driv rutin och program uppdaterings upplevelse för Dell klient maskin vara. Detta program kan även användas för att installera driv rutiner när operativ systemet och nätverks driv rutinerna har installerats baserat på systemets identitet.

Du kan använda Dell databas hanteraren för att skapa en lokal lagrings plats med uppdateringar som Dell Command | Uppdateringen ska användas.

Rekommendationer: Dell rekommenderar starkt att du använder den senaste Dell Command | Uppdatera under nästa schemalagda uppdaterings cykel. Uppdateringar innehåller funktions förbättringar eller ändringar som förbättrar tillförlitligheten och tillgängligheten för ditt system.

Dell Command | Uppdatering 3,1

Dell Command | Uppdatering 3,1 (utgiven november 2019)

Det finns två hämtnings bara filer för Dell Command | Uppdatera

Dokumentations länkar

Nya funktioner i version 3. 8.1

• Automatisk SUS Pension av BitLocker när BIOS-uppdateringar tillämpas
  • Stöd för kommando rads gränssnitt
  • Förbättrade retur koder för kommando rads gränssnitt
  • Alternativ för schemaläggning av uppdateringar per vecka eller månad
  • Fel korrigeringar och förbättringar

Dell Command | Uppdatering 3,0 endast för Windows 10

Hämta Dell Command | Uppdatering 3,0 (utgiven 20 juni 2018)

Länk till dokumentation

Nya funktioner i version 3,0

• Använder program formatet UWP för Windows 10
  • använder en tjänst så krävs inga administratörs rättigheter
  • Kräver Win10 1607
  • Lägger till BIOS Password support
  • Tar bort schemaläggnings funktionen – låst vid var tredje dag (återställs i en framtida version)
  • Tar bort kommando rads stöd (återställs i framtida versioner)
  • Omstart krävs för att installera

Dell Command | Uppdatering 2,4

Hämta Dell Command | Uppdatering 2,4 (utgiven 20 juni 2018)

Dokumentations länkar

Nya funktioner i version 2,4

Korrigeringar
  • Lägg till medvetenhet om Dell Command | Uppdatering 3,0-arkitektur

Dell Command | Uppdatering 2.3.1

Nya funktioner i version 2.3.1

Korrigeringar

• Mindre buggar

Funktionerna

• Lade till ett varnings meddelande för att uppmana användaren att inte koppla bort kring utrustning som nätadapter och USB Type C-enheter, samtidigt som du installerar BIOS-och firmware-uppdateringar.

Dell Command | Uppdatering 2,3

Nya funktioner i version 2,3 innefattar:

• Support för uppdatering av oberoende program varu försäljare (ISV)-certifierade driv rutiner.
  • Stöd för att välja och installera alla uppdateringar som är kopplade till Dell docknings lösning.
  • Stöd för en ny CLI-returkod: 5 för att indikera att en omstart och sökning krävs.

Dell Command | Uppdatering 2,2

Nya funktioner i version 2,2 innefattar:

• Stöd för Dell docknings lösning

Dell Command | Uppdatering 2.1.1

Nya funktioner i version 2.1.1 innefattar:

• Avancerad återställnings funktioner för driv rutiner har uppdaterats för att stödja högpresterande kommersiella system.
  • Själv uppdaterings funktion för Dell Command | Uppdateringen har ändrats till att passa version 2,1.

Dell Command | Uppdatering 2,1

Nya funktioner i version 2,1 innefattar:

• Stöd för Windows 10 operativ system
  • Möjlighet att upptäcka Windows BitLocker och meddela slutanvändaren.
  • Möjlighet att ge feedback från programmet GUI.
  • Stöd för ytterligare språk: kinesiska (Taiwan), kinesiska (traditionell, Hong Kong SAR), holländska (Nederländerna), italienska

Artikel-ID: SLN311129

Senast ändrad: 2019-12-11 11:48