Nogle systemer med USB Type-C-port mangler en Thunderbolt 3-controller

Nogle systemer med USB Type-C-port mangler en Thunderbolt 3-controller

Oversigt: Bærbare systemer af typen Latitude 5175, 5179, 5280, 5480 (U/H UMA), 5580 (U/H UMA), 5285 og 5289 med USB Type-C-porte, der mangler en Thunderbolt 3-controller.

Systemet virker ikke sammen med en Thunderbolt 3-enhed.

Du kan støde på et problem, hvor et Dell Latitude-system med en USB Type-C-port ikke understøtter en forbindelse til en Thunderbolt 3-enhed (f.eks. en Dell Thunderbolt Dock (TB16). Det har en af følgende årsager:

• Systemet opfylder ikke hardwarekravene til Thunderbolt 3
  • Systemet har funktionaliteten, men er ikke bestilt med en valgfri Thunderbolt 3-controller

Sørg for, at dit system er udstyret med en Thunderbolt 3-controller.

Bemærk: Hvis systemet ikke blev bestilt med Thunderbolt 3-funktioner, kan det ikke tilføjes på et senere tidspunkt.

Mens mange Dell-systemer er udstyret med en USB Type-C-port, har mange af disse systemer ikke den valgfrie Thunderbolt 3-controller. Disse systemer vil have den USB Type-C-port, som kan bruges sammen med Thunderbolt 3 på systemer, der er således udstyret, men USB Type-C er standardporten (uden Thunderbolt) i flere systemer.

Typer af USB Type-C-porte:

• Strøm/opladning af batteri
  • Kun databrug (kun udvalgte systemer)
  • DisplayPort via USB
  • Understøttelse af Thunderbolt 3-enhed (valgfri på mange systemer, standard på udvalgte systemer)

Disse systemer har USB Type-C, men HAR IKKE Thunderbolt 3-kapacitet:

• Latitude 5175 2-i-1
  • Latitude 5179 2-i-1
  • Latitude 5280
  • Latitude 5290
  • Latitude 5480 (U- eller H-processor og UMA-integreret grafik (Unified Memory Architecture))
  • Latitude 5580 (U- eller H-processor og UMA-integreret grafik (Unified Memory Architecture))
  • Latitude 5490
  • Latitude 5590
  • Latitude 5285
  • Latitude 5289

Her er et eksempel på et USB Type-C-systems ordre-SKU: 338-BKXKIntel HD Graphics 620 med DisplayPort via USB Type-C med Core i5 vPro

Disse systemer er kompatible med Dell USB Type-C Dock (WD15)

Systemer, der har valgfri Thunderbolt 3-kapacitet, vil have en USB/Thunderbolt-konfiguration angivet i BIOS, uanset om tilvalg af Thunderbolt 3 er installeret.

Hvis systemet IKKE HAR Thunderbolt 3-kapacitet, vil Thunderbolt-tilvalgene være nedtonede og kan ikke vælges i BIOS. (Se figur 1.)

Figur 1. - Ingen funktion til Thunderbolt 3 vises i BIOS

Disse systemer kan konfigureres på købstidspunktet med valgfri Thunderbolt 3-kapacitet:

• Latitude 5480 (H-serieprocessor med dedikeret grafikkort)
  • Latitude 5491
  • Latitude 5580 (H-serieprocessor med dedikeret grafikkort)
  • Latitude 5591
  • Latitude 7280 med vPro
  • Latitude 7380 med vPro
  • Latitude 7480 med vPro
  • Latitude 7290
  • Latitude 7390
  • Latitude 7490
  • Latitude 5570 (H-serieprocessor med dedikeret grafikkort)
  • Latitude 7275
  • Latitude 7370
  • Precision 3510
  • Precision 7510
  • Precision 7710
  • Precision 3520
  • Precision 3530
  • Precision 7520
  • Precision 7720
  • XPS 12 9250

Thunderbolt 3 er standard på følgende systemer:

• Precision 5510
  • Precision 5520
  • Precision 5530
  • Precision 7530
  • Precision 7730
  • XPS 13 9365 2-i-1
  • XPS 13 9350
  • XPS 13 9360
  • XPS 15 9550
  • XPS 15 9560
  • XPS 13 9370
  • XPS 15 9570
  • XPS 9575 2-i-1

Yderligere oplysninger om TB16 docking-stationer:

Article ID: SLN305150

Last Date Modified: 11.11.2019 09.26

Rate this article

Accurate
Useful
Easy to understand