Dell-tuotteen oppaat ja ohjeet

Tuotteen oppaat ja muu dokumentaatio sisältävät runsaasti tietoja siitä, miten voit hyödyntää Dell-tuotetta tehokkaasti.

Voit tarkistaa tietyn Dell-tuotteen opasluettelon seuraavasti.

1. Siirry Dellin tuoteopassivulle.
  2. Voit hakea Dell-tuotteen oppaat kolmella tavalla.

• Valitse Tunnista tuote: Dell System Detect -ohjelma käynnistyy, asentuu tai päivittyy. Näet palvelutunnisteen seuraamalla ohjeita.
      Huomautus: tämä automaattinen toiminto ei toimi tulostimissa eikä näytöissä.

• Anna palvelutunniste tai pikahuoltokoodi.
      Huomautus: voit näyttää palvelutunnisteen etsintäohjeen valitsemalla Mikä tämä on?.

• Valitse Näytä tuotteet: valitse laitteen tyyppi, nimi ja tuotemalli (tuotteen mallinumero on usein laitteen etupuolella erityisesti tulostimissa).
      Huomautus: lisätietoja on Dellin tietämyskannan artikkelissa Dell-tuotteen mallinumeron selvittäminen.

3. Aloita haluamasi oppaan lataus valitsemalla PDF tai HTML. Jos käyttöoppaita on saatavilla muilla kielillä, voit vaihtaa kielen avattavasta valikosta.
    Huomautus: Useimmat oppaat ovat PDF-muodossa, joka on helpoin tapa tarkastella opasta. Jos PDF-lukuohjelmaa ei ole vielä asennettu, voit ladata PDF-lukuohjelman (Acrobat Reader) maksutta Adobelta. Ulkoinen linkki

Article ID: SLN129746

Last Date Modified: 30/03/2018 12:57