Useiden näyttöjen määrittäminen

Useiden näyttöjen määrittäminen


Sisällysluettelo:

  1. Liitintyypit
  2. Toisen näytön määrittäminen ja näytön tyylin asettaminen
  3. Videot


Tämä artikkeli sisältää tietoja näyttöliitännöistä ja käyttöjärjestelmäkohtaiset oppaat kahden/usean näytön määrittämisestä ja näytön tyylin vaihtamisesta.
  Liitintyypit

Liitä näyttökaapelit näytöistä kannettavaan tietokoneeseen tai pöytätietokoneeseen.

Taulukko 1: Videoliitännät


DisplayPort

DisplayPort on uusi digitaalinen standardi näytön liittämiseksi tietokoneeseen. Se laajentaa skaalattavaa digitaalista näyttöliitäntää valinnaisella äänen ja teräväpiirtosisällön (HDCP) suojauksella. DisplayPort-liitännät muistuttavat tavallisesti USB-liitäntöjä, mutta yksi reuna on viisto.
Käytä DisplayPort-kaapelia, jos sekä tietokoneessa että näytössä on DisplayPort-liitäntä.

DVI

DVI (Digital Video Interface) on näyttöjen ja tietokoneiden digitaalinen liitäntästandardi. DVI-liitännöissä on tavallisesti värikoodaus (valkoinen muovi ja tarrat).
DVI-kaapeleiden signaali on laadukkaampaa kuin VGA-kaapeleiden. Käytä DVI-kaapelia, jos sekä tietokoneessa että näytössä on DVI-liitäntä.

VGA

VGA (Video Graphics Array) on näyttöjen ja tietokoneiden analoginen liitäntästandardi. VGA-liitännöissä on tavallisesti värikoodaus (sininen muovi ja tarrat).
Käytä VGA-kaapelia, jos DVI-liitäntää ei ole näytössä eikä tietokoneessa.

HDMI

HDMI (High-Definition Multimedia Interface) on tällä hetkellä kaikenlaisten videolaitteiden digitaalinen liitäntästandardi.
HDMI-kaapelien kuvasignaali on yhtä laadukas kuin DVI-kaapelien signaali, mutta HDMI-kaapelia käytettäessä kaapeli välittää myös ääntä, jos käytössä on näytönohjainkortti, joka tukee HDMI-äänitoimintoa.

Sivun alkuun


 Toisen näytön määrittäminen ja näytön tyylin vaihtaminen

Valitse alta käyttöjärjestelmäkohtainen ohjeartikkeli.  Artikkelit sisältävät näytön ja näytön tyylin määritysohjeet.  Lisätietoja Dell-näytöistä on näiden oppaiden lisäksi näyttöjen tukisivulla.
 


Sivun alkuun


Videot

How to Setup Two Monitors (Official Dell Tech Support) - (1.37) englanninkielinen


Monitor Support page More information and support for your Dell monitor, laptop or tablet screen can be found on our Monitor Support site.

Article ID: SLN129825

Last Date Modified: 14/05/2019 13:09


Rate this article

Accurate
Useful
Easy to understand
Was this article helpful?
Yes No
Send us feedback
Comments cannot contain these special characters: <>()\
Sorry, our feedback system is currently down. Please try again later.

Thank you for your feedback.