Ei kuvaa ulkoisessa näytössä ennen Windowsin aloitusnäytössä, kun käytössä on DVI-, HDMI- tai DisplayPort-yhteys

Ei kuvaa ulkoisessa näytössä ennen Windowsin aloitusnäytössä, kun käytössä on DVI-, HDMI- tai DisplayPort-yhteysArtikkelin yhteenveto: tämä artikkeli sisältää tietoja Latitude E3 -sarjan ulkoisen näytön vaihtoehdoista. Ei kuvaa ulkoisessa DVI-, HDMI- tai DisplayPort-liitäntää käyttävässä näytössä ennen Windowsin käynnistysnäyttöä.


Ongelma:

Ulkoisessa näytössä ei näy kuvaa ennen Windowsin käynnistymistä Latitude E3 -järjestelmissä (kuten E6420 ja E6520), kun kansi on suljettu ja ulkoisessa näytössä on DVI-, HDMI- tai DisplayPort-liitäntä.
 

Huomautus: tämä artikkeli koskee ainoastaan edellä mainittuja kannettavan sarjoja käytettäessä ulkoisen näytön liitäntää.
 

Ratkaisu:

Tämä on normaalia, järjestelmän suunnittelun mukaista toimintaa.

Järjestelmän käynnistymisen yhteydessä Intel on ainut aktiivinen BIOS, joka ei ohjaa ulkoisten DVI-, HDMI- ja DisplayPort-liitäntöjen kuvaa.

Kiertotapa:

Jos haluat nähdä Windowsin käynnistymistä edeltävät näytöt, avaa järjestelmän kansi tai käytä ulkoista näyttöä, jossa on VGA-liitäntä. Ulkoinen DVI-, HDMI- tai DisplayPort-näyttö toimii aivan normaalisti heti, kun käyttöjärjestelmä on latautunut.
 

Huomautus: lisätietoja muista kuin edellä mainituista kuvaongelmista on artikkelissa Dell-kannettavan video-ongelmien vianmääritys. Jos järjestelmä ei käynnisty oikein eikä näytössä näy kuvaa, lisätietoja on artikkelissa Ratkaise Dell-tietokoneen ei virtaa-, ei POST-testiä-, ei käynnistystä- tai ei kuvaa -ongelmia.
Article ID: SLN153552

Last Date Modified: 21/08/2017 06:32


Rate this article

Accurate
Useful
Easy to understand
Was this article helpful?
Yes No
Send us feedback
Comments cannot contain these special characters: <>()\
Sorry, our feedback system is currently down. Please try again later.

Thank you for your feedback.