Verzending en bezorging

Smart Selection
Onze verzendklare systemen met de hoogste waarde, vooraf gebouwd op basis van klantinzichten, met een vereenvoudigd bestelproces en de snelste verzending. Er verschijnt een selectie van de software en accessoires, zodat u alles wat u nodig hebt in één aankoop ontvangt. En u kunt onze op maat geselecteerde supportservices toevoegen om uw computer operationeel te houden.

Producten worden op de volgende werkdag verzonden (met uitzondering van officiële feestdagen en weekenden).

De leveringsmethode is de snelst beschikbare. De levering vindt meestal plaats binnen 1 dage na de verzending, afhankelijk van de locatie van de klant. Geldt voor bestellingen die vooraf worden betaald of waarvan de betaling is goedgekeurd.

Alle andere producten
Voor andere producten bieden we een geschatte verzenddatum. Dit is de geschatte datum waarop het product wordt verzonden vanuit onze fabriek, afhankelijk van betaling vooraf of goedkeuring van de betaling.

Levering aan de klant vindt meestal plaats:

— binnen 3 of 4 dagen na verzending voor desktops (met uitzondering van Inspiron desktops) en servers; en
— binnen 4 of 5 dagen na verzending voor laptops en Inspiron desktops, afhankelijk van de locatie van de klant.

Dell is niet aansprakelijk voor enig verlies of enige kosten, schade, vorderingen of uitgaven ontstaan door een vertraging. Software en accessoires kunnen apart worden verzonden en later arriveren, of kunnen de bestelling vertragen.

Verzending en bezorging: veelgestelde vragen


Waar kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Dell heeft hiervoor de online bestelstatustool in het leven geroepen zodat u de status van uw bestelling kunt controleren. Klik hier om de startpagina te bekijken.

Terug naar boven


Wat zijn de voordelen van de online bestelstatustool?

In deze online applicatie kunt u in een oogopslag het huidige stadium en de status van uw bestellingen bekijken. U kunt op elk ogenblik de voortgang van uw bestelling controleren. U kunt de door u geplaatste orders zowel online als offline volgen.


Terug naar boven 


Hoe kan ik de voortgang van mijn bestellingen controleren?

Om de voortgang van uw bestelling te controleren, meldt u zich aan bij de online bestelstatustool om de statusbalk te bekijken op de pagina Bestelgegevens.
 

Wanneer uw bestelling is verzonden, zal de volglink niet direct zichtbaar zijn. Deze informatie wordt weergegeven zodra de bezorger deze informatie levert. Probeer het later opnieuw. 

Belangrijk:

Om uw privacy te beschermen zal u worden gevraagd twee types verificatiegegevens in te voeren. Het gemakkelijkste is zoeken op ordernummer en verifiëren met klantnummer. U vindt deze gegevens in de e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

Terug naar boven 


Wat is beschikbaar voor mij op de pagina Online bestelstatus?

 • Biedt de "in één oogopslag" samenvatting in de statusbalk.
 • Leveringsinformatie (beschikbare informatie hangt af van bestelstatus)
 • Status van bestelling
 • Geschatte leveringsdatum
 • Verwante klantinformatie, zoals klantnummer en ordernummer.
 • Volglink, volgnummer: als de link van de bezorgdienst beschikbaar is, wordt u doorgestuurd naar de website voor het volgen van uw bestelling
 • Bezorgdienst
 • Verzenddatum
 • Verzendmethode
 • Datum van bestelling
 • Pakbon-link bij bestellingen verzonden
 • Factuur-link bij bestelling verzonden

    Terug naar boven


Wat is de geschatte leveringsdatum en hoe wordt die bepaald?

Er zal voor u een geschatte levertijd worden weergegeven in de e-mail met uw bestelbevestiging en via de online bestelstatus.

 

Uw geschatte leveringsdatum wordt een geschatte datum die wordt berekend aan de hand van:
 
 • Tijd voor productie/verpakking: dit is de tijd die nodig is om uw bestelling samen te stellen en/of gereed te maken voor verzending. De duur hangt af van de productietijd en/of de beschikbaarheid van het product.
 • Betalingsmethode: de tijd die nodig is voor de autorisatie van de betaling is verschillend voor verschillende vormen van betaling zoals creditcards, Pay Pal en Dell Preferred Account.

  
   U kunt de nieuwste geschatte leveringsdatum bekijken in onze bestelstatustool.

Terug naar boven


Wat is de geschatte verzend- en leverdatum van software en randapparatuur?

"Gebruikelijke verzending in" is de geschatte tijd die nodig is voor de verwerking van uw bestelling en uw software of randapparaat te verzamelen. Hieronder valt niet de extra tijd die nodig is om uw systeem samen te stellen als u een computer hebt besteld met software en randapparatuur. Uw geschatte verzenddatum kan variëren op basis van de betalingsmethode die u kiest en andere factoren. De "Gebruikelijke verzending in" datum is bedoeld als een richtlijn en is niet de werkelijke verzenddatum. U ontvangt uw geschatte verzenddatum in een bevestigingsbericht.

Leveringsmethode van een bestelling van software en randapparatuur zonder een systeem, is 'snelst beschikbaar'. Levering geschiedt doorgaans binnen 2-3 dagen na verzending, afhankelijk van de locatie van de klant.

 

Er zal voor u een geschatte levertijd worden weergegeven in de e-mail met uw bestelbevestiging en via de online bestelstatus. Dell streeft ernaar om nauwkeurige en behulpzame geschatte levertijden te verstrekken.

 

Terug naar boven


Waarom is mijn bestelling vertraagd?

De verwerking van uw bestelling kan langer duren als u een van de populairste producten van Dell hebt besteld. En als uw bestelling een onderdeel bevat dat momenteel niet beschikbaar is, is het mogelijk dat uw bestelling vertraging oploopt.

Terug naar boven


Welke vervoerders worden gebruikt voor verzending?

Dell werkt samen met UPS voor verzending uw bestelling. Trackingnummers en links van de leverancier kunt u bekijken bij de Status van bestelling wanneer uw bestelling wordt verzonden.

UPS logo


Bulkbestellingen van meer dan 20 pakketten kunnen worden verzonden via een andere transportbedrijf.

Terug naar boven


Moet ik tekenen voor levering?

De meeste van onze verzendingen bevatten waardevolle items, daarom zijn onze bezorgdiensten verplicht om een handtekening te vragen bij het leveren van de bestelde apparatuur. Indien u niet beschikbaar bent om voor de levering te tekenen, dan kunt u een andere volwassen persoon de levering laten aannemen, zolang dit maar op hetzelfde adres is.

 

Terug naar boven


Hoe is de levering van meerdere items beheerd?

Afhankelijk van wat u hebt besteld, wordt uw bestelling in meerdere dozen verzonden. Onderdelen van uw bestelling kunnen worden verzonden met een andere ordernummer en worden mogelijk niet op dezelfde dag bezorgd. U kunt al uw bestellingen bekijken door uw aankoop-id van Dell in te voeren in het 'zoeken op' veld in onze bestelstatustool.
Dit nummer vindt u in de e-mail met de bevestiging van uw bestelling. U kunt uw bestellingen ook bekijken door u aan te melden bij Mijn account.

Terug naar boven


Kan ik mijn leveringsadres wijzigen?

Zodra u uw bestelling hebt verzonden, wordt het leveringsadres geverifieerd.

Om fraude te voorkomen, kunnen we het leveringsadres niet wijzigen nadat uw bestelling is verzonden en geverifieerd. Indien u niet aanwezig bent om de levering aan te nemen, dan kunt u een andere volwassen persoon de levering laten aannemen, zolang dit maar op hetzelfde adres is.

Terug naar boven


Hebt u verdere ondersteuning nodig?

Neem contact op met onze experts van de Dell klantenservice.

Terug naar boven