• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell-inkjetprintere

Få hjælp til din All-In-One- (AIO), inkjet- eller fotoprinter, f.eks. ved spoolerfejl, udskrivning af en testside, søgning efter drivere, trådløs udskrivning, fejlfinding eller konfiguration.

Fejlfinding
Praktiske vejledninger og generelle oplysninger
Download software og drivere
  • Vi anbefaler, at du bruger de nyeste drivere og softwareopdateringer til din PC, da disse kan indeholde forbedringer, der er nødvendige for at bevare den optimale ydeevne. Besøg siden for Dell Download Center. Det er vigtigt at have de nyeste drivere og den nyeste firmware installeret på din printer for at holde printeren i god driftsteknisk tilstand. Følg vejledningen i denne artikel for at se, hvordan du henter og installerer de nyeste drivere og den seneste firmware.
  • Download drivere, software, brugervejledninger og firmware til din Dell-printer

Video
Vores omfattende videoer tilbyder trinvis support og oplysninger til at løse dit problem. Videoerne er på engelsk. Oversatte undertekster er tilgængelige på visse sprog. Du kan finde flere videoer i vores videobibliotek.

My Dell in 99 seconds: How to install a new Dell inkjet printer

Learn how to connect and install a Dell inkjet printer.

Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler.
Printersupport
Printere
Find mere indhold, der er relateret til det samme emne.