• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell-laserprintere

Få hjælp til din laserprinter, f.eks. ved spoolerfejl, udskrivning af en testside, søgning efter drivere, trådløs udskrivning, fejlfinding eller konfiguration.

FejlfindingPraktiske vejledninger og generelle oplysningerDownload software og drivere
    Vi anbefaler, at du bruger de nyeste drivere og softwareopdateringer til din PC, da disse kan indeholde forbedringer, der er nødvendige for at bevare den optimale ydeevne. Besøg siden for Dell Download Center. Det er vigtigt at have de nyeste drivere og den nyeste firmware installeret på din printer for at holde printeren i god driftsteknisk tilstand. Følg vejledningen i denne artikel for at se, hvordan du henter og installerer de nyeste drivere og den seneste firmware.
  • Download drivere, software, brugervejledninger og firmware til din Dell-printer
Video
Vores omfattende videoer tilbyder trinvis support og oplysninger til at løse dit problem. Videoerne er på engelsk. Oversatte undertekster er tilgængelige på visse sprog. Du kan finde flere videoer i vores videobibliotek.
Clear the Windows 10 Print Queue

Documents stuck In the print queue stop new jobs from printing. Here's how to clear the print queue and get your printer working again. For more imaging topics visit dell.com/support, or dell.com/supportvideos.Closed captions available in many languages.

Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler.
Printersupport
Printere
Find mere indhold, der er relateret til det samme emne.