• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Hjælp til Dell-drivere

Websitet Dell Support giver dig mulighed for at downloade drivere, firmware og visse softwareprogrammer til stationære Dell-pc'er, bærbare pc'er, all-in-one-computere, dockingstationer, tablets, mobilenheder, printere, skærme, projektorer, servere, storage- og netværksenheder osv. Driverne skal installeres og/eller opdateres, når du geninstallerer operativsystemet, eller når du oplever et problem, f.eks. manglende lydafspilning fra højttalerne. Driveropdateringer meddeles også via apps såsom SupportAssist.

Dell anbefaler, at du downloader driverne til din Dell-computer, -printer, -tablet og andre Dell-enheder fra Dells website Drivere og downloads.

ADVARSEL: Download og installation af Dell-udviklede drivere eller software fra tredjeparter eller ukendte kilder kan medføre, at computeren eller enheden ikke fungerer korrekt, kan få computeren til at gå ned eller ikke starte op i operativsystemet eller i sjældne tilfælde inficere computeren med virus, trojanske heste eller anden skadelig software.

BEMÆRK: Drivere til tredjeparts- eller andre produkter, såsom printere, dockingstationer, webkameraer, scannere, skærme osv., der ikke er fra Dell, skal downloades fra enhedsproducentens website.

Download drivere fra Dell.com/support

BEMÆRK: Dell-drivere fås til Dell-produkter såsom stationære pc'er, bærbare pc'er, printere, skærme og meget mere. Dell-drivere fås kun til understøttede operativsystemer.

1. Gå til Dell.com/support/drivers.
  2. Identificer dit Dell-produkt
    1. Klik på Download og installer SupportAssist for at automatisk finde dit bærbare Dell-produkt. Følg vejledningen på skærmen for at installere Dell SupportAssist. Du kan finde flere oplysninger i vidensartiklen Dell SupportAssist (tidligere Dell System Detect): Oversigt og ofte stillede spørgsmål i Dells Knowledge Base.
    2. Eller indtast Dell-produktets servicekode, ekspresservicenummer eller serienummer, og klik på Søg.
    3. Eller klik på Gennemse alle produkter for manuelt at vælge dit Dell-produkt fra kataloget.
  3. Klik på Søg efter opdateringer for at give Dell mulighed for automatisk at finde driveropdateringer til dig.
  4. Alternativt kan du manuelt finde og downloade driverne ved hjælp af
    1. Søgning på nøgleord – Indtast et søgeord for den driver, du leder efter. Eksempel: BIOS, chipset, lyd, video osv.
    2. Operativsystem- og kategorifiltre – Vælg det operativsystem, der er installeret på Dell-computeren, og vælg en driverkategori.
      BEMÆRK: Hvis du vil se drivere til din specifikke Dell-computer, skal du aktivere til/fra-knappen "Vis kun downloads for DENNE PC".
  5. Klik på knappen Download ved siden af den driver, du har valgt, og gem filen. Klik på Vis alle for at se de resterende drivere.
  6. Brug Stifinder (også kaldet Windows Stifinder) til at finde det sted, hvor den downloadede fil er gemt.
  7. Dobbeltklik på den .exe-driverinstallationsfil, du downloadede, og følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.
  8. Gentag trin 5 til 7 for andre drivere (hvis nødvendigt).
  9. Når driverinstallationen er fuldført, skal du genstarte computeren.

Download af drivere ved hjælp af SupportAssist

Programmet SupportAssist er forudinstalleret på Dell-computere, der leveres med Microsoft Windows-operativsystemet. SupportAssist scanner og analyserer din Dell-computer for driveropdateringer. Efter analysen downloader og installerer SupportAssist de nyeste Dell-drivere.

BEMÆRK: SupportAssist fås kun til Windows-computere. Hvis SupportAssist ikke er tilgængelig på din Dell-computer, skal du downloade og installere SupportAssist-appen.

BEMÆRK: Din Windows-loginkonto skal have administratorrettigheder for at downloade og installere SupportAssist.

1. Klik på Start, og indtast SupportAssist.
  2. Klik på SupportAssist-appen i søgeresultaterne.
  3. Klik på Start nu i vinduet SupportAssist.
  4. SupportAssist scanner automatisk computeren, søger efter driveropdateringer samt downloader og installerer de nyeste drivere (hvis de er tilgængelige).
  5. SupportAssist udfører også andre automatiserede opgaver såsom scanning af hardware, finjustering af ydeevne, optimering af netværk osv.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg opdatere driverne?
  • Dell udgiver jævnligt opdaterede drivere for at sikre, at din computer har de nyeste tilgængelige sikkerhedsprogramrettelser, løsninger og funktioner. Når du opdaterer dine drivere, træffer du en forebyggende foranstaltning for at beskytte din computer og sørge for, at din hardware og dine enheder fungerer korrekt.
Hvad er den nemmeste måde at opdatere drivere på?
  • Med websitet Dell Support kan du scanne din Dell-computer og søge efter driveropdateringer. Dette er en fantastisk metode til at sikre, at alt din hardware og alle dine enheder fungerer korrekt. Når Dell opdaterer drivere for dig, behøver du ikke bekymre dig om at finde den rigtige version eller den korrekte installationsrækkefølge.
  • SupportAssist er forudinstalleret på Windows-baserede Dell-computere. SupportAssist giver dig mulighed for automatisk at downloade driveropdateringer til din Dell-computer. Hvis SupportAssist ikke er tilgængelig på din Dell-computer, skal du downloade og installere SupportAssist-appen.
Hvordan downloades og installeres drivere i den rigtige rækkefølge?
  • Den automatiserede scanning med Dell.com/support/drivers og SupportAssist-appen installerer driverne automatisk. Hvis du manuelt installerer drivere efter geninstallation af operativsystemet, kan du lære, hvordan du installerer Dell-drivere i den rigtige rækkefølge.
Hvor finder jeg drivere til min Dell-printer og andre tilsluttede Dell-enheder?
  • Hvis du vil downloade drivere til Dell-printere og andre Dell-enheder, skal du gå til Dell.com/support/drivers og identificere dit Dell-produkt ved hjælp af servicekoden eller klikke på Gennemse alle produkter og vælge produktet fra kataloget.
    BEMÆRK: Nogle Dell-enheder såsom tastatur, mus m.m. har ikke en servicekode. For at identificere Dell-produkter, der ikke har en servicekode, skal du klikke på Gennemse alle produkter og vælge produktet fra kataloget.
Hvad sker der, hvis en enhed holder op med at virke efter en opdatering?

Yderligere ressourcer

Videoer

Videoerne er på engelsk. Der kan være undertekster tilgængelige til nogle sprog.

How to update Drivers via SupportAssist

How to update Drivers via SupportAssist

Andre ressourcer

Hardwaretest
Hardwaretest
Kør en hardwaretest på Dell-computeren.
Drivere og downloads
Drivere og downloads
Skal du installere eller opdatere Dell-drivere? Gå til Dell.com/support/drivers.
SupportAssist for Home PCs
SupportAssist for Home PCs
Download og installer SupportAssist på din Dell-computer.
klaptræ afspil
Supportvideoer (på engelsk)
Gå til vores Dell-videobibliotek for at finde flere supportvideoer.