Fakturaer og forsendelsesdokumenter

Fakturaer og forsendelsesdokumenter – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en følgeseddel?

Hver ordre, som leveres af fragtfirmaet, indeholder en følgeseddel, der er en liste over alle varer
i forsendelsen. Dette dokument bør befinde sig øverst på pakken, når du modtager din ordre.

Tilbage til toppen

Hvordan får jeg en kopi af min følgeseddel?

Det har aldrig været nemmere at få en kopi af en følgeseddel til en nylig ordre.

Valgmulighed 1:

1. Log på Min konto
  2. Klik på "Ordrestatus" under "Mine ordrer"
  3. Vælg den ordre, du er interesseret i
  4. Gå ind på siden med ordreoplysninger, og klik på "Vis følgeseddel" i sektionen Relaterede oplysninger.

Hvis din ordre er sendt for mindre end 6 måneder siden, kan du se og udskrive din følgeseddel.
Hvis din ordre er sendt for mere end 6 måneder siden, skal du udfylde en kort formular, så vi kan sende dig oplysningerne via e-mail.

Valgmulighed 2:

1. Klik på Følgeseddel
  2. Udfyld formularen. Af hensyn til din sikkerhed kræver vi 3 oplysninger for at bekræfte din identitet

Hvis din ordre er sendt for mindre end 6 måneder siden, kan du se og udskrive din følgeseddel.
Hvis din ordre er sendt for mere end 6 måneder siden, skal du udfylde en kort formular, så vi kan sende dig oplysningerne via e-mail.

Bemærk:
Du vil modtage din følgeseddel, der indeholder:

• Ordreoplysninger
  • Forsendelsesoplysninger
  • Servicekodenumre (systemordrer)
  • Produktbeskrivelser
  • Leveringsadresse (når du er godkendt/logget på Min konto)

Tilbage til toppen

Hvordan får jeg en kopi af min faktura?

Din faktura sendes til faktureringsadressen på din ordre, og den bør ankomme seneste 3 uger efter, at din ordre er leveret. Hvis du ikke har modtaget din faktura inden for dette tidsrum, skal du gøre et af følgende:

Valgmulighed 1:
Klik på Faktura.
Udfyld oplysningerne. Af hensyn til din sikkerhed kræver vi 2 oplysninger for at bekræfte din identitet (din e-mailadresse og adgangskode).
Valgmulighed 2:
  1. Log på Min konto
  2. Klik på "Ordrestatus" under "Mine ordrer"
  3. Vælg den ordre, du er interesseret i
  4. Gå ind på siden med ordreoplysninger, og klik på "Anmod om en faktura" i sektionen Relaterede oplysninger.

Du kan se og udskrive din faktura.
Hvis der ikke er et aktivt link til din faktura, skal du gøre følgende for at få hjælp fra kundesupport:
Valgmulighed 3:

1. Klik på Kontakt os
  2. Vælg at sende en e-mail til kundesupport
  3. Vælg den relevante indstilling
  4. Klik på Send/Fortsæt

Tilbage til toppen

Hvordan får jeg en kopi af min produktmanual?

Du kan hente din produktmanual ved at følge disse trin:

1. Vælg fanen "Support" på hovedmenuen (ved siden af fanen Butik)
  2. I bunden af siden finder du en sektion, der hedder "Populære supportværktøjer"
  3. Klik på ikonet "Manualer"
  4. Følg vejledningen i denne sektion

Tilbage til toppen

Har du brug for mere hjælp?

Kontakt vores eksperter hos Dell-kundeservice.