Min konto

Min konto – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opretter jeg "Min konto" på Dell.com?

Gør følgende for at oprette "Min konto" på Dell.com:

1. Klik på følgende link: Min konto.
   2. Klik på "Opret en konto".
   3. Udfyld de påkrævede felter.
   4. Klik på "Fuldfør tilmelding" nederst i formularen.

Tilbage til toppen

Hvad er "Min konto", som skal bruges til at få adgang til Dell.com eller Support.dell.com?

"Min konto" er et onlineværktøj, som du kan bruge til følgende:

1. Se aktuelle ordrer eller ordrehistorikken.
   2. Kontrollere din ordrestatus.
   3. Udskrive en kopi af din faktura.
   4. Andre personlige funktioner for dine specifikke Dell-ordrer.

Tilbage til toppen

Hvordan ændrer jeg adgangskoden for "Min konto" på Dell.com?

Udfør følgende trin for at ændre din adgangskode:

1. Log på Min konto.
   2. Klik på linket "E-mail og adgangskode", som vises i afsnittet "Indstillinger for Min konto".
   3. Skriv den nye adgangskode i feltet "Ny adgangskode" og i feltet "Bekræft adgangskode"
   4. Klik på "Opdater".

Tilbage til toppen

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode til "Min konto"?

Hvis du har mistet eller forlagt adgangskoden til "Min konto", kan du få den tilsendt pr. e-mail.

1. Besøg loginsiden til Min konto.
   2. Klik på Har du glemt din adgangskode?
   3. Skriv din e-mailadresse i feltet E-mailadresse. Det skal være den e-mailadresse, som aktuelt er registreret i din "Min
       konto"-profil.
   4. Klik på "Fortsæt".

Tilbage til toppen

Hvorfor kan jeg ikke ændre adgangskoden til "Min konto" mere end én gang?

Som en ekstra sikkerhedsfunktion tillader vores system kun, at der anmodes om ændring af en adgangskode én gang i døgnet.
Hvis du skal have nulstillet din adgangskode, kan du forsøge igen 24 timer efter din første anmodning.

Tilbage til toppen

Kan jeg samle separate "Min konto"-registreringer i én?

Du kan ikke samle eller kombinere flere "Min konto"-registreringer i én.
Du kan opdatere en af dine "Min konto"-profiler, så den omfatter separate kunde- og ordrenumre fra andre konti.

Tilbage til toppen

Jeg har fået ny e-mailadresse. Hvordan opdaterer jeg mine oplysninger?

Udfør følgende trin for at ændre din e-mailadresse til "Min konto":

1. Log på Min konto.
   2. Klik på "E-mail og adgangskode".
   3. Skriv din e-mailadresse i feltet E-mailadresse.
   4. Klik på "Opdater".

Tilbage til toppen

Hvorfor vises fejlmeddelelsen "Denne e-mailadresse findes allerede", når jeg forsøger at tilmelde mig "Min konto"?

Du kan ikke bruge en e-mailadresse, der allerede er registreret for en eksisterende "Min konto"-profil.
Hvis du prøver at registrere en ny "Min konto"-profil med en e-mailadresse, der blev brugt til at konfigurere en anden "Min konto"-profil, vises fejlmeddelelsen "Denne e-mailadresse findes allerede".

Tilbage til toppen

Hvorfor vises fejlmeddelelsen "Dette kundenummer er allerede knyttet til et andet medlems profil"?

Hvis fejlmeddelelsen "Dette kundenummer er allerede knyttet til et andet medlems profil" vises, når du forsøger at oprette eller opdatere en ny konto, betyder det, at du allerede har en eksisterende konto, som bruger dette kundenummer.

Prøv at logge på den eksisterende konto. Du kan bede om din oprindelige "Min konto"-adgangskode, hvis du har glemt den.

Tilbage til toppen

Hvorfor vises mine seneste ordrer ikke på profilen i "Min konto"?

Vi vil have, at du hurtigt og nemt skal kunne få adgang til oplysninger om alle dine ordrer. Hvis du har bestilt over telefonen, eller hvis du bestilte online uden først at logge på din "Min konto"-profil, vises din ordre måske ikke automatisk i din "Min konto"-profil.

Du kan dog føje dine ordreoplysninger til din "Min konto"-profil manuelt.

Find og notér kundenummeret, ordrenummeret og postnummeret for din ordre. Du kan finde disse oplysninger i e-mailen med din ordrebekræftelse.

1. Klik på følgende link: Min konto.
   2. Indtast dit brugernavn og din nuværende adgangskode, og klik på Log på.
   3. Klik på "Ordrestatus" (første valgmulighed i højre side) under "Mine ordrer".
   4. Klik på "Find manglende ordrer" (valgmulighed nederst i venstre side).
   5. Udfyld de påkrævede felter.
   6. Klik på "Tilføj kundenummer."

Bemærk: Følg disse retningslinjer for at sikre, at oplysninger om dine fremtidige ordrer vises i din "Min konto"-profil:

Log på din "Min konto"-profil, før du bestiller online. Hvis du bestiller pr. telefon, skal du oplyse Dell-repræsentanten om dit kundenummer til din "Min konto"-profil og bede vedkommende om at bruge det til at afgive ordren.

Tilbage til toppen

Har du brug for mere hjælp?

Kontakt vores eksperter hos Dell-kundeservice.