Forsendelse og levering

Find dit ordrenummer, kundenummer, kontroller status for en ordre, find ud af, hvad der sker, når en ordre forsinkes eller ikke leveres, hvordan du finder den forventede leveringsdato og hvordan denne fastsættes, hvorfor du kan have flere ordrenumre eller pakker til din ordre, hvilke forsendelsesmetoder og leverandører, der er tilgængelige, skal jeg kvittere for en levering, og kan jeg ændre min leveringsadresse?

Smart Selection

Vores færdigbyggede systemer, der er konfigureret ud fra kundefeedback og giver den bedste værdi for pengene, med en forenklet ordreproces og den hurtigste forsendelse. Du får vist et udvalg af software og tilbehør, så du kan købe alt det, du skal bruge, på én gang. Du kan også tilføje vores særligt udvalgte supportservices, der hjælper med at holde din computer kørende problemfrit.

Produkter sendes næste arbejdsdag (ekskl. helligdage og weekender).

Leveringsmetoden vil være den hurtigst mulige, og levering vil normalt finde sted inden for 1-3 dage efter afsendelse, afhængigt af kundens adresse. Gælder for ordrer, der er forudbetalte, eller hvor betalingen er godkendt.

Alle andre produkter

Ved andre produkter angiver vi en forventet afsendelsesdato, som er den dato, hvor vi forventer, at produktet vil blive afsendt fra vores fabrik, forudsat at betalingen er gennemført eller godkendt.

Levering hos kunden vil normalt finde sted:

– inden for 4 dage efter afsendelse for stationære pc'er (undtagen stationære Inspiron-pc'er) og servere

– inden for 6-7 dage efter afsendelse for bærbare pc'er og stationære Inspiron-pc'er, afhængigt af kundens adresse.

Dell kan ikke holdes ansvarlig for tab, omkostninger, skader, opkrævninger eller udgifter forbundet med eventuelle forsinkelser. Software eller tilbehør sendes i visse tilfælde separat og kan derfor blive leveret senere end resten af ordren. I andre tilfælde sendes ordren samlet, hvilket kan forsinke leveringen.


Forsendelse og levering – Ofte stillede spørgsmål


Hvor kan jeg kontrollere status for min ordre?

Du kan kontrollere din ordrestatus ved hjælp af Dells onlineværktøj til ordrestatus. Klik her for at gå til startsiden.

Tilbage til toppen 


Hvad er fordelene ved onlineværktøjet til ordrestatus?

Ved hjælp af webprogrammet kan du nemt se status for dine ordrer. Med det kan du til enhver tid kontrollere statussen for din ordre. Du kan spore ordrer, der er afgivet både online og offline.


Tilbage til toppen 


Hvordan kan jeg kontrollere status for mine ordrer?

Hvis du vil kontrollere statussen for din ordre, skal du logge på onlineværktøjet til ordrestatus for at se statuslinjen på siden med ordreoplysninger.
 

Når din ordre er blevet sendt, vil sporingslinket ikke være synligt lige med det samme. Disse oplysninger vises, så snart transportøren angiver disse. Prøv igen senere. 

Vigtigt:

Du bliver bedt om at angive to typer bekræftelsesoplysninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Den nemmeste måde er at søge efter ordrenummer og bekræfte med kundenummer. Du kan finde disse oplysninger i e-mailen med din ordrebekræftelse.

Tilbage til toppen 


Hvad har jeg adgang til på siden statusoplysninger om onlineordrer?

 • Har en statuslinje, der giver en hurtigt oversigt.
 • Leveringsoplysninger (oplysningerne afhænger af ordrestatussen)
 • Ordrestatus
 • Forventet leveringsdato
 • Relaterede kundeoplysninger som f.eks. kunde- og ordrenummer.
 • Sporingslink og -nummer – hvis linket til transportøren er tilgængeligt, sendes du videre til transportørens websted, hvorpå du kan spore din ordre
 • Transportør
 • Forsendelsesdato
 • Forsendelsesmetode
 • Ordredato
 • Link til følgeseddel, når ordren er afsendt
 • Link til faktura, når ordren er afsendt

    Tilbage til toppen


Hvad er den forventede leveringsdato, og hvordan fastlægges den?

Se den forventede leveringsdato i oversigten over dine aktuelle varer i mailen med ordrebekræftelsen og i den online ordrestatus.


Din forventede leveringsdato beregnes på grundlag af:

 • Produktions-/indpakningstid – Det er den tid, det vil tage at samle og/eller pakke din ordre til forsendelse. Hvor lang tid det tager, afhænger af produktionsbygningstiden og/eller produkttilgængeligheden.
 • Betalingsmetode – Den tid, det tager at få godkendt betalingen, er forskellig for forskellige former for betaling som kreditkort, PayPal og Dell Preferred Account.

 

Du kan få vist oplysninger om den seneste forventede leveringsdato i vores onlineværktøj til ordrestatus.

Tilbage til toppen


Hvad er den forventede forsendelses- og leveringstid for software og tilbehør?

"Leveres normalt indenfor" henviser til den tid, behandlingen af din ordre på software og tilbehør forventes at tage. Det omfatter ikke den tid, det tager at bygge dit system, hvis du har bestilt en computer sammen med software og tilbehør. Den forventede forsendelsesdato kan variere afhængigt af den betalingsmetode, du har valgt, og andre faktorer. "Leveres normalt indenfor"-datoen er vejledende og skal ikke forstås som den faktiske forsendelsesdato. Den forventede forsendelsesdato fremgår af den bekræftelse, du modtager pr. mail.
Leveringsmetoden for ordrer på software og tilbehør uden et system vil være den hurtigst mulige, og levering hos kunden finder normalt sted inden for 2-3 dage efter forsendelsen, afhængigt af kundens adresse.

Du kan se den forventede leveringsdato i den bekræftelse, du modtager pr. mail, og i ordrestatus-værktøjet online. Hos Dell gør vi, hvad vi kan for at sikre, at de oplyste forventede leveringsdatoer er så nøjagtige, som muligt.

 Tilbage til toppen


 

 Hvorfor er min ordre forsinket?

Det kan tage længere tid at behandle din ordre, hvis du har bestilt et af Dells mest populære produkter. Hvis din ordre indeholder en vare, der ikke er tilgængelig, kan ordren blive forsinket.

Det kan tage længere tid at behandle din ordre, hvis du har bestilt et af Dells mest populære produkter. Hvis din ordre indeholder en vare, der ikke er tilgængelig, kan ordren blive forsinket.

Tilbage til toppen


Hvilke transportører bruges til forsendelse?

Dell samarbejder med DB Schenker for leverer din ordre. Sporingsnumre og links til transportfirmaer angives på din Status for onlineordre, når din ordre afsendes.

DB Schenker logo

Bulkordrer på mere end 20 pakker leveres muligvis af et andet transportfirma.

Tilbage til toppen


Skal jeg underskrive et dokument ved leveringen?

De fleste af vores forsendelser indeholder værdifulde genstande, hvorfor vores transportører er pålagt at få en underskrift, inden de udleverer de bestilte varer. Hvis du ikke har mulighed for at signere for leveringen, kan du få en anden voksen til at acceptere leveringen på dine vegne – så længe det er på den samme adresse.

 

Tilbage til toppen


Hvordan udføres dellevering?

Afhængigt af hvad du har bestilt, kan varerne blive leveret i mere end én transportkasse. Dele af ordren kan blive afsendt med et særskilt ordrenummer og blive leveret over flere dage. Du kan få vist alle dine ordrer ved at bruge dit købs-id fra Dell i feltet "Search By" i onlineværktøjet til ordrestatus.
Dette nummer er i din ordrebekræftelses-e-mail. Du kan også få vist dine ordrer ved at logge på Min konto.

Tilbage til toppen


Kan jeg ændre min leveringsadresse?

Leveringsadressen bekræftes, så snart du har afgivet din ordre.

Med henblik på at forhindre svindel kan vi ikke ændre leveringsadressen, efter at din ordre er afgivet og bekræftet. Hvis du ikke har mulighed for at tage imod leveringen, kan du få en anden voksen til at tage imod den på dine vegne – så længe det sker på samme adresse.

Tilbage til toppen


Har du brug for mere hjælp?

Kontakt vores eksperter hos Dell-kundeservice.

Tilbage til toppen