Veelgestelde vragen over het retourneren of wijzigen van uw bestelling

Veelgestelde vragen over het wijzigen en retourneren van bestellingen

 


Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Voordat u een bestelling plaatst, moet u controleren of u alle benodigde artikelen hebt besteld, omdat we geen wijzigingen kunnen doorvoeren nadat de bestelling is geplaatst.
Uw bestelling wordt meteen opgenomen in ons systeem voor verwerking van bestellingen. De bestelling wordt helemaal volgens uw wensen samengesteld en daarom kunt u de bestelling na plaatsing niet meer wijzigen.
Als u iets hebt vergeten, kunt u dat alsnog apart bestellen via de website. Klik hiervoor op het tabblad Winkelen in het hoofdmenu.

Terug naar boven


Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling alleen annuleren als we nog niet zijn begonnen met de productie of het verzendklaar maken.

Als u wilt controleren of u uw bestelling nog kunt annuleren, gaat u naar de Dell tool voor de Bestellingsstatus.
Als bij uw bestelling staat dat deze In productie of Verzonden is, kunt u uw bestelling niet meer annuleren.


Terug naar boven


Welk retourbeleid voert Dell?

Als uw bestelling een fout bevat, of als u uw bestelling om een andere reden wilt retourneren, moet u de levering van uw bestelling niet weigeren.
Wanneer u de levering weigert, duurt het waarschijnlijk langer voordat u het geld op uw rekening terugkrijgt. Als u uw bestelling wilt retourneren, moet u de levering accepteren. Daarna stuurt u uw bestelling terug conform het Retourbeleid.

Terug naar boven


Krijg ik mijn verzendkosten terug als ik een bestelling retourneer aan Dell?

Raadpleeg het Retourbeleid van Dell voor informatie over het retourneren van Dell-producten, inclusief uitgebreide informatie over voorraadverwerkings- en verzendkosten.

Wanneer u uw systeem retourneert, crediteren wij uw rekening voor de prijs van het systeem, onder aftrek van de oorspronkelijke verzend- en administratiekosten en eventuele voorraadverwerkingskosten. Verzendkosten worden niet vergoed.

Terug naar boven