Alienware Hive

Alienware

Welkom bij het Alienware supportcentrum, waar u rechtstreeks toegang hebt tot tutorials, productsupportvideo’s, software, systeemupdates en nog veel meer. Zo profiteert u altijd van de meest ultieme game-ervaring.

Probleemoplossing
Alienware productpagina's
  • Voor specifieke informatie over uw Alienware model, zoals Knowledge Base artikelen en downloads, gaat u naar de productpagina's van Alienware.
    U vindt uw productpagina met behulp van de servicetag van uw product of door op uw productmodel te klikken:

Software en drivers downloaden

Alienware community's
  • YouTube kanaal voor Alienware productsupport
    Bekijk de instructievideo's op het officiële videokanaal voor productsupport van Alienware om uw Alienware systeem te installeren, te repareren en problemen op te lossen.
  • Alienware Arena
    Word lid van de community voor pc-gaming en haal je voordeel uit de content, promoties en discussies die door Alienware en haar partners worden gesponsord.
  • Alienware Community voor Alienware laptops en Alienware desktops
    Deel uw Alienware ervaringen en praat met andere Alienware gebruikers.

'Hoe kan ik' en algemene informatie
  • Snelstartgids Alienware Command Center
    In de exclusieve software Alienware Command Center zijn alle applicaties die functies op uw Alienware computer beheren, geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke interface.

Video
Onze uitgebreide video's bieden stap-voor-stap support en informatie om uw probleem op te lossen. Video's zijn in het Engels. Ondertiteling beschikbaar voor sommige talen. Meer video's vindt u in onze Videobibliotheek of het YouTube-kanaal voor Alienware productsupport.