Dell PremierColor

dpm-pictogram

Computergebruikers van tegenwoordig bekijken zeer uiteenlopende content op hun desktop of laptopscherm. Van e-mailberichten en webpagina's tot digitale foto's, YouTube en andere video's. Al deze types content zijn bedoeld om in verschillende kleurruimten te bekijken.  Gebruikers bekijken hun content meestal in de kleurruimte sRGB. Maar het kleurbereik van beeldschermen overschrijdt de kleurspecificaties van sRGB, waardoor content onjuist wordt weergegeven.

Met PremierColor kunnen gebruikers de beste kleurruimte kiezen voor de content die wordt weergegeven. De functie stemt af, kalibreert en beheert een groot kleurbereik van beeldschermen voor nauwkeurige beeldprestaties. PremierColor corrigeert het probleem met oververzadiging dat gepaard gaat met schermen met een groot kleurenbereik.

PremierColor ondersteunt 9 talen (Engels, Frans, Duits, Spaans, Braziliaans-Portugees, Japans, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Koreaans)

Minimale apparaatvereisten:

Dell PremierColor wordt alleen ondersteund op bepaalde Dell Precision en Dell XPS systemen met 100% Adobe RGB- of 100% sRGB-beeldschermen.

Dell PremierColor is beschikbaar in de Microsoft Store (in het Engels) voor systemen met Windows 10.

PremierColor gebruikershandleiding

Telemetrie privacy-kennisgeving