Met Dell Migrate kunt u bestanden en instellingen van meerdere gebruikersaccounts naar uw Dell pc migreren. U kunt echter ook uw oude pc met meerdere gebruikersaccounts wissen en resetten, met of zonder alle bestanden en instellingen te migreren. In deze video laten we zien hoe u een pc met meerdere gebruikersaccounts kunt wissen en resetten. Zie www.dell.com/1454 voor meer informatie
In deze video laten we zien hoe u een pc met meerdere gebruikersaccounts kunt wissen en resetten. Met Dell Migrate kunt u uw bestanden en instellingen migreren van elke pc met het Windows-besturingssysteem naar een Dell pc.
Nadat u uw gegevens hebt gemigreerd, kunt u uw oude pc wissen en resetten voordat u de pc doorverkoopt, weggeeft of inruilt. Voor stappen voor het wissen en resetten van een pc die compatibel is met Dell SupportAssist OS Recovery, bekijkt u de video Wissen met behulp van Dell Reset.
Voor stappen voor het wissen en resetten van een pc die niet compatibel is, bekijkt u de video Wissen met Windows opnieuw instellen. Als Dell Migrate tijdens het wissen detecteert dat er meerdere gebruikersaccounts op uw pc aanwezig zijn, wordt u gevraagd te bevestigen dat u de bestanden en instellingen van alle gebruikersaccounts hebt gemigreerd.
Bekijk de video Migreren vanuit meerdere gebruikersaccounts voor stappen voor het migreren van data van meerdere gebruikersaccounts. Als u op Doorgaan klikt, worden de gegevens die aan alle gebruikersaccounts zijn gekoppeld, gewist.
Neem voor hulp bij het migreren of wissen van uw bestanden en instellingen met behulp van Dell Migrate contact op met de technische support van Dell. De supportopties die voor uw pc beschikbaar zijn, worden weergegeven op de pagina Support aanvragen in de gebruikersinterface van SupportAssist.
Ga voor meer informatie of hulp naar Dell.com/Migrate of raadpleeg de Knowledge Base-artikelen met behulp van de koppelingen in de videobeschrijving of door te klikken op het helppictogram in de rechterbovenhoek van de gebruikersinterface van Dell Data Assistant.