• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Ingen strøm på stasjonære datamaskiner eller alt-i-ett-datamaskiner fra Dell

Ingen strøm på stasjonære datamaskiner eller alt-i-ett-datamaskiner fra Dell

Strømforsyningsenheten (PSU) er hovedkomponenten som leverer strøm til en stasjonær datamaskin. Enkelte alt-i-ett-datamaskiner fra Dell bruker en ekstern strømadapter for å strømføre datamaskinen. Hvis du opplever noen av følgende symptomer, kan de foreslåtte hurtigtrinnene hjelpe.

• Kan ikke slå på den stasjonære datamaskinen eller alt-i-ett-datamaskinen fra Dell.
  • Ingen av LED-lampene på den stasjonære datamaskinen eller alt-i-ett-datamaskinen reagerer når du trykker på strømknappen.
  • LED-lampen for strøm på den stasjonære datamaskinen eller alt-i-ett-datamaskinen er av.
  • Det er ingen LED-lampe eller lydindikasjon som angir at den stasjonære damaskinen eller alt-i-ett-datamaskinen er slått på.

Her er noen få hurtigtrinn som du kan prøve for å løse et strømproblem

Prøv hvert trinn, og kontroller om strømproblemet er løst. Fortsett til neste trinn hvis problemet ikke løses.

1. Utfør en hard tilbakestilling.
    1. Slå av datamaskinen. Trykk på og hold nede strømknappen i 10–15 sekunder.
    2. Koble strømkabelen fra datamaskinen.
      MERK: Alt-i-ett-datamaskiner fra Dell kan enten leveres med en strømkabel eller en strømadapter. Koble fra strømkabelen eller strømadapteren, avhengig av konfigurasjonen for datamaskinen.
    3. Koble fra alle enheter, for eksempel USB-stasjoner, skrivere og mediekort (SD/xD), bortsett fra tastaturet og musen.
    4. Trykk på og hold nede strømknappen i 15–20 sekunder for å lade ut gjenværende reststrøm.
    5. Koble strømkabelen til datamaskinen.
    6. Slå på datamaskinen.
  2. Koble strømledningen eller strømadapteren til en annen stikkontakt (omgå eventuelle overspenningsvern eller grenuttak).
  3. Kontroller strømkabelen og strømporten på den stasjonære datamaskinen, og forsikre deg om at det ikke er noen skader.
  4. Kontroller at spenningsvelgerbryteren på strømforsyningen er angitt til riktig spenning (110 V eller 220 V, avhengig av område). Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se brukerhåndboken for stasjonære Dell-datamaskiner.
    MERK: Alt-i-ett-datamaskiner eller strømadaptere fra Dell har ikke spenningsvelgerbryter.
  5. Kjør en diagnostikktest for strømforsyningen til den stasjonære Dell-datamaskinen. Hvis testen mislykkes, kontakter du Dell teknisk støtte.

Du finner mer detaljert informasjon i tilleggsressursene hvis disse hurtigtrinnene ikke løser problemet. Du kan også søke etter innhold relatert til problemet ved hjelp av søkefeltet øverst på denne siden.

Andre ressurser

Videoer

Videoene er på engelsk. Oversatte undertekster kan være tilgjengelige på enkelte språk.

No Power? Learn about Dell’s Built In Self Test for power supplies

Watch this introductory guide for troubleshooting and isolating power issues in newer Optiplex and Precision Workstation desktop systems. Many desktops are now configured with a Built-In Self-Test (BIST) for the power supply. The BIST can be used to isolate and troubleshoot power failures throughout the system. Closed captions available in many languages.
Drain Flea Power Desktop

Drain Flea Power Desktop

Andre ressurser

Maskinvaretest
Maskinvaretest
Kjør en maskinvaretest for strømforsyningsenheten
Drivere og nedlastinger
Drivere og nedlastinger
Trenger du å installere eller oppdatere Dell-drivere? Gå til Dell.com/support/drivers.
Strømadapter
Strømadapter
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med strømadapteren på en bærbar Dell-PC
Batteri
Batteri
Finn ut hvordan du feilsøker batteriproblemer på en Dell-datamaskin.
Støttevideoer
Støttevideoer
Gå til Dell-videobiblioteket vårt for å få flere støttevideoer.