• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Laserskrivere fra Dell

Hvis du trenger hjelp med laserskriveren ved problemer som for eksempel feil med utskriftskøen, skrive ut en testside, finne drivere, trådløs utskrift, feilsøking eller konfigurasjon.

FeilsøkingVeiledning og generell informasjonLast ned programvare og drivere
    Vi anbefaler at du har de nyeste driverne og programvareoppdateringene på PC-en, da disse kan inneholde forbedringer som opprettholder best mulig ytelse. Gå til siden Dell nedlastingssenter. Det er viktig å ha de nyeste driverne og den nyeste fastvaren installert for å holde skriveren i god stand. Instruksjonene i denne artikkelen viser hvordan du kan hente og installere de nyeste driverne og den nyeste fastvaren.
  • Last ned drivere, programvare, brukerhåndbøker og fastvare til Dell-skriveren
Grafikkort
De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Du finner flere videoer i Videobiblioteket.
Clear the Windows 10 Print Queue

Documents stuck In the print queue stop new jobs from printing. Here's how to clear the print queue and get your printer working again. For more imaging topics visit dell.com/support, or dell.com/supportvideos.Closed captions available in many languages.

Støttebibliotek
Få tilgang til alle artiklene i kunnskapsbasen.
Støtte for skriveren
Skrivere
Finn mer innhold knyttet til det samme emnet.