• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Dells laserskrivere

En utskrevet versjon av et dokument kan sikre at viktige dokumenter kan oppbevares på en sikker måte, siden du ikke er avhengig av at du har strøm til datamaskinen, og dokumentene kan være enklere å hente frem.

Hvis du opplever noen av følgende symptomer, kan de foreslåtte hurtigtrinnene hjelpe deg.

• Generelle utskriftsproblemer.
  • Feilkoder.
  • Utskriftskvalitet.

Mange generelle utskriftsproblemer kan løses ved å gjøre følgende hurtigtrinn.

Løsning 1: Koble USB-kabelen til fra skriveren til datamaskinen, og koble til på nytt.

Når skriveren og datamaskinen er koblet til via en USB-kabel, kobler du til begge endene til enhetene på nytt.

USB-kabelen i figur 1 kan ha løsnet. Når du kobler til kontakten på nytt, sikrer du god dataoverføring.

koble til USB-kontakten på nytt

Figur 1: USB-kabeltilkobling

Løsning 2: Start datamaskinen på nytt.

Når du starter datamaskinen på nytt, tømmes datamaskinminnet og tilkoblingen mellom datamaskinen og skriveren tilbakestilles.

1. Lagre oppdateringer av åpne dokumenter.
  2. Lukk alle åpne programmer eller applikasjoner.
  3. Velg Start-ikonet.
  4. Velg Strøm-ikonet.
  5. Velg Start på nytt.

Løsning 3: Start skriveren på nytt

Når du starter skriveren på nytt, tømmes skriverminnet og tilkoblingen mellom datamaskinen og skriveren tilbakestilles.

1. Slå skriveren av.
  2. Dra ut strømkabelen til skriveren fra stikkontakten eller overspenningsvernet, og vent i minst 30 sekunder.
  3. Sett inn strømkabelen til skriveren i stikkontakten eller overspenningsvernet.
  4. Slå skriveren på igjen.

Løsning 4: Sjekk at skriveren du konfigurerer, er angitt som standardskriver.

Standardskriveren kan noen ganger være tilordnet annen skriver eller faksmaskin. Hvis dette er tilfellet, kan du ikke foreta utskrifter.

1. Trykk på og hold nede Windows-tasten (Windows-knappen), og trykk deretter på R-tasten.
  2. Skriv inn shell:PrintersFolder i Kjør-feltet, og velg deretter OK.
  3. Trykk på og hold nede eller høyreklikk på den ønskede skriveren i figur 2.
  4. Velg Angi som standardskriver.

MERK: Når du ikke har alternativet «Angi som standardskriver», betyr det vanligvis at skriveren allerede er angitt som standardskriver og da har en avkryssing ved siden av seg.

standardskriver

Figur 2: Standard skriveralternativ

Løsning 5: Kjør feilsøkingsverktøyet for skriveren.

Feilsøkingsverktøyet for skriveren hjelper deg med å diagnostisere og løse eventuelle problemer med utskriftskøen automatisk.

1. Trykk på og hold nede Windows-tasten (Windows-knappen), og trykk deretter på Q-tasten.
  2. Skriv inn feilsøk i søkefeltet.
  3. Velg «Feilsøkingsinnstillinger» (for «Systeminnstillinger») i resultatlisten i figur 3.
  4. Velg Andre feilsøkingsverktøy.
  5. Velg Skriver.
  6. Velg Kjør for skriveren, og følg instruksjonene.

feilsøkingsverktøy

Figur 3: Søkeresultater for feilsøket

Løsning 6: Avinstaller og installer driveren for skriveren på nytt.

Noen ganger kan driverne til skriveren ha blitt skadet, og installasjon av nye drivere over de gamle løser ikke problemet. Driverne til skriveren må fjernes fullstendig og deretter installeres på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese følgende artikkel i Dells kunnskapsbase: Getting Dell Printer Drivers, Software, User Guides and Firmware.

Du finner mer detaljert informasjon i avsnittet Andre ressurser hvis disse hurtigtrinnene ikke løser problemet. Du kan også bruke søkefeltet øverst på denne siden til å søke etter innhold relatert til problemet.

Videoressurser

How To Install a Network Printer in Windows 10

This video will demonstrate installation procedure of a Network Printer for Windows 10.
How to Find Your Printer Service Tag

Your service tag uniquely identifies your system. Here's how to find it on your printer. For more eSupport video visit dell.com/supportvideo. Closed captions available in many languages.
How To Fix Vertical Lines in Your Dell Printer

This video will demonstrate fixing procedure of a Vertical Lines for Dell Printer.

Andre ressurser

feilsøking
Slik bruker du feilsøking for Dell-laserskrivere
Finn ut hvordan du finner drivere, søker etter feilkoder for skrivere, skriver ut en testside, utfører feilsøking eller konfigurerer laserskriveren.
feilsøking
Nedlasting, installering og avinstallering av drivere, programvare og fastvare for skrivere, samt håndbøker om dem
Lanseringer av drivere og fastvare er designet for å oppdatere funksjoner og forbedre funksjonaliteten. Det er anbefalt å oppdatere til de nyeste versjonene.
feilsøking
Windows 10- og Windows 11-kompatibilitet med Dell-skrivere
Finn ut hvilke skrivere som har drivere for Windows 10 og Windows 11.
feilsøking
Kommunikasjonsfeil med kablet nettverkstilkobling for Dell-laserskriver
Finn ut hvordan du løser kommunikasjonsfeil for laserskrivere med kablet nettverkstilkobling.