• Legg inn bestillinger raskt og enkelt
  • Vis bestillinger og spor forsendelsesstatus
  • Opprett og få tilgang til en liste over produktene dine
  • Administrer Dell EMC-områder, produkter og kontakter for produktnivå ved hjelp av virksomhetsadministrering.

Dell-sertifiserte drivere for Dell Precision-arbeidsstasjoner

Dell-sertifiserte drivere for Dell Precision-arbeidsstasjoner

For å dekke behovene til krevende arbeidsstasjonsbrukere er Dell Precision-arbeidsstasjonene utformet med avanserte maskinvarekomponenter. Dell krever også at sentrale programvareleverandører for arbeidsstasjoner utfører grundige tester og sertifiserer alle komponentene i applikasjonen på Dell Precision, slik at kundene kan være trygge på at de får maksimal ytelse, funksjonalitet og pålitelighet for løsningen sin. Dell har egne utviklings- og testressurser, og de strenge kravene til sertifisering av arbeidsstasjoner er først og fremst utformet for å gi trygghet til brukeren. Dells sertifiseringsteam samarbeider med ledende leverandører av arbeidsstasjonsapplikasjoner for å utføre grundig testing og sikre full kompatibilitet og optimal programytelse på alle Dell Precision-arbeidsstasjoner.

Vanlige spørsmål om ISV-sertifiserte drivere fra Dell

1. Hva er ISV?
Det står for uavhengig programvareleverandør (Independent Software Vendor), utvikleren av programvaren som må kjøres på profesjonelle arbeidsstasjoner som Dell Precision™.

2. Hva er en sertifisert driver?
En sertifisert driver skiller seg fra en "vanlig" driver ved at en sertifisert driver er testet i et gitt operativsystem som kjører applikasjonene dine med et spesifikt grafikkort installert. Testingen utføres av leverandøren, Dell eller begge.

3. Hvis det finnes en nyere driver enn den sertifiserte, bør jeg installere den som er nyere?
Svaret er NEI. Den sertifiserte driveren er testet for bruk i applikasjonen din i en spesiell konfigurasjon. Med mindre driveren har blitt anbefalt til deg av en autorisert ansatt eller den løser et bestemt problem du kan ha. Dessuten anbefaler leverandøren og Dell at du bruker den sertifiserte driveren når du rapporterer et problem med en driver som ikke er sertifisert.

4. Hvordan får jeg tilgang til en sertifisert driver til applikasjonen?
Dell har et verktøy tilgjengelig på www.dell.com/support. Her kan du laste ned akkurat den driveren som passer konfigureringen og applikasjonen. Følg disse instruksjonene for å få tilgang til den ISV-sertifiserte driveren fra Dell:

A. Velg det riktige produktet. Du får tilgang til drivere for Dell Precision™-arbeidsstasjoner ved hjelp av service-ID-en eller ved å velge Precision-modellen.
B. Få tilgang til Precision-produktsiden.

C. Velg kategorien Drivers and Downloads (Drivere og nedlastinger).

D. Finn grafikkortet som er installert på systemene dine.

E. Velg koblingen for videokort. Ikke start drivernedlastingen herfra, da driveren kanskje ikke er den sertifiserte driveren.

F. Klikk på koblingen Certified Drivers (Sertifiserte drivere). Denne koblingen finner du midt på siden (ikke i høyre eller venstre felt), et stykke ned.

G. Finn applikasjonen din. Applikasjonsnavnet er koblingen til driveren. Klikk på koblingen.

H. Last ned driveren og følg installeringsinstruksjonene. Avinstaller gjeldende videodriver før du installerer den sertifiserte driveren.