Dell SupportAssist for PC-er

Automatisert, proaktiv og prediktiv støtte

SupportAssist Dell Blue

Vi i Dell forstår at du har viktigere ting å gjøre enn å feilsøke problemer. SupportAssist er smart teknologi som sørger for at datamaskinen kjører på best mulig måte. SupportAssist kontrollerer proaktivt tilstanden for maskinvaren og programvaren for systemet. Når et problem blir oppdaget, sendes den nødvendig informasjonen om systemtilstanden til Dell for å starte feilsøkingen. Dell kontakter deg angående problemløsningen, for å forhindre problemer før de koster deg dyrt.

Kunder med Premium Support eller Premium Support Plus kan dra nytte av automatisert problemoppdaging, varsling og saksoppretting som tilbys av SupportAssist. Kunder med ProSupport Plus- eller Premium Plus-service kan dra nytte av det store utvalget av funksjoner, inkludert prediktiv problemoppdaging og forebygging av problemer med batterier, vifter, SSD-disker og harddisker.

SupportAssist er forhåndsinstallert på de fleste Dell-enheter som kjører Windows-operativsystemet. Du finner det i Start-menyen under Alle applikasjoner i Dell- eller Alienware-mappen. Hvis det ikke er forhåndsinstallert, kan du laste ned SupportAssist nedenfor:

Administrasjon av personlige enheter

managing_personal_devices
Velkommen til SupportAssist for PC-er

Bruk SupportAssist på alle personlige systemer for å holde dem i topp stand. Du mottar personlige anbefalinger om oppdateringer, og du kan be om hjelp når du trenger det.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gjennomgå SupportAssist-dokumentasjon.
Last ned SupportAssist

Administrer enheter for IT-ansvarlige i virksomheten

managing-business_devices_for_it_managers
Proaktiv og prediktiv SupportAssist for PC-er for virksomheter

IT-ansvarlig konfigurerer, implementerer og administrerer SupportAssist i TechDirect for praktisk, sentralisert administrasjon. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se implementeringsvideoen og implementeringsveiledningen.

Få problemer løst raskere med SupportAssist
  • SupportAssist er teknologien som driver kundestøtteopplevelsen. SupportAssist er designet for å holde PC-en i topp stand:
    • Sørger for å finne og fjerne virus og skadelig programvare
    • Holder PC-innstillingene optimalisert
    • Skanner maskinvaren og oppdager feil
    • Identifiserer problemer med harddisken, SSD-disken og batteriet før de oppstår
  • Denne teknologien kontrollerer proaktivt problemer. Du og Dell varsles hvis det finnes et problem. Du trenger ikke å ringe oss for å få løst problemet. Og det betyr raskere problemløsning.

Med Premium support Plus eller ProSupport Plus får du beskjed før harddisken, SSD-stasjonen eller batteriet svikter. Dette gir deg tid til å sikkerhetskopiere bilder og filer på en sikker måte, og hindrer at du går tom for strøm.esupport-sa-scan-tune.pn
Hold PC-en oppdatert

SupportAssist varsler deg også når nye drivere, fastvare eller BIOS-oppdateringer fra Dell er tilgjengelige.
Du kan laste ned alle oppdateringene samtidig, eller du kan velge dem enkeltvis og laste dem ned når det passer deg.
SupportAssist installerer dem automatisk.

Hold PC-en oppdatert

SupportAssist hjelper deg selv når du ikke har tilgang til operativsystemet.

Når et kritisk problem blir oppdaget, lastes SupportAssist OS Recovery automatisk inn, skanner PC-en, gir informasjon om problemet og gir deg veiledning om å opprette en støtteforespørsel med Dell.
Deretter får du valget om å få tilgang til filene dine for sikkerhetskopiering på en ekstern lagringsenhet, eller å gjenopprette operativsystemet til fabrikktilstand.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Brukerveiledning for gjenoppretting av operativsystemet i SupportAssist.

esupport-sa-backup

Sikkerhet og personvern

SupportAssist samler inn informasjon om tilstanden til systemet, og bare kontaktinformasjonen du oppgir ved registrering. Dell samler ikke inn informasjon om brukeren av datamaskinen eller bruk utenom SupportAssist, for eksempel Internett-bruk eller personlige filer. Vi vil heller aldri selge informasjon som vi samler inn via SupportAssist, og vi gjør ikke informasjonen tilgjengelig for kommersielle formål. Finn ut mer ved å gjennomgå Dells personvernregler.

Minimumskrav for enheter:
  • Operativsystem: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 og utvalgte produkter på Dell Chrome-operativsystemet (ikke tilgjengelig på Linux, Windows RT, Windows 10S eller Android)
  • Prosessor: 1,33 gigahertz (GHz)
  • Minne: 2 gigabyte (GB)
  • Plass på harddisken: 2 gigabyte (GB)
  • Skjerm: Oppløsning på 1024 x 768, 16-biters modus
  • Tilkobling: Krever Internett-tilgang
  • Administratorrettigheter på systemet som er installert
  • Nettverksporter: 5700 (for å åpne SupportAssist-brukergrensesnittet) og 9012 (for kommunikasjon med Dell)
Veiledning og generell informasjon

Video
De innholdsrike videoene våre tilbyr trinnvis støtte og informasjon for å løse forespørselen din. Videoene er på engelsk. Teksting er tilgjengelig for enkelte språk. Se SupportAssist-videoene på YouTube. Du finner flere videoer i Videobiblioteket.