Dell EMC OpenManage Server Administrator 9.1.0

For 11., 12., 13. og 14. generasjon PowerEdge-servere som leveres fra desember 2017

Dell EMC OpenManage Server Administrator (OMSA) gir en omfattende, én-til-én systemadministreringsløsning på følgende to måter:

• Fra et integrert, nettleserbasert grafisk brukergrensesnitt (GUI)
  • Gjennom et kommandolinjegrensesnitt (CLI) via operativsystemet (OS)
Server Administrator er utformet for systemadministratorer så de kan fokusere på administrering av hele nettverket mens de administrerer én-til-én-systemer lokalt og eksternt.

Du finner mer informasjon om systemkrav, nye funksjoner, installering og produktbruk i OMSA-dokumentasjonen.

Merk: For 14. generasjon servermodeller lansert etter desember 2017 kan du gå til www.dell.com/support og velge den spesifikke modellen for den spesifikke påkrevde OMSA-versjonen.

Windows:

Linux:

VMWare ESXi VIB:

For å bruke ESXi VIB med VMWare vSphere-applikasjonen må du bruke pakkene som du finner på Dell VMWare-depotet.