Diagnostiikka ja työkalut

Suorita pikatesti tai tunnista tuote nähdäksesi lisää vianmääritysvaihtoehtoja.

Suositeltu

Anna meidän tarkistaa tietokoneesi yleisten laitteisto-ongelmien havaitsemiseksi

Pikatesti löytää yleisimmät ongelmat ja kertoo, kuinka ne korjataan. Lisätietoja

10 minuuttia

Anna Dell-palvelutunnus, Dell EMC:n tuotetunnus, malli tai avainsana.

Kannettavien tietokoneiden ja pöytäkoneiden diagnostiikkatyökalut

Enhanced Pre-Boot System Assessment (ePSA)

Ennen käynnistystä tehtävässä vianmäärityksessä laitteisto testataan ilman käyttöjärjestelmää.

SupportAssist kannettaville tietokoneille ja pöytäkoneille

SupportAssist tarkistaa ennakoivasti järjestelmän laitteiston ja ohjelmistot.

Dellin diagnostiikka- ja hallintatyökalut

Organisaation järjestelmien (palvelinten, tallennuslaitteiden ja verkkolaitteiden) SupportAssist

SupportAssist tarjoaa etävalvontaa, automaattisen tiedonkeruun, automaattisen tapausten luonnin ja teknisen tuen ennakoivan yhteyden yritysjärjestelmien kanssa.

Dellin konesalin työkalut

Katso lisätyökalut määritystä, käyttöönottoa ja palvelimien päivittämistä ja tapahtumalokien keräämistä varten.

Dellin järjestelmienhallinta

Dell OpenManage Server Administrator (OMSA)

OMSA tarjoaa kokonaisen palvelinverkon hallinnan paikallisesti ja etänä sekä kahdenkeskisten järjestelmen hallinnan.

Dell OpenManage Essentials

Dell OpenManage Essentials Dellin ja kolmansien osapuolten laitteistoterveyden ja elinkaaren hallintaan Dell PowerEdge konvergoiduissa, kehikko- ja tornipalvelimissa.

Integrated Dell Remote Access Controller (iDrac)

iDrac helpottaa palvelimien etähallintaa, kuten Dell-palvelimien käyttöönottoa, päivittämistä, valvontaa ja ylläpitoa.

Dellin kotelonhallintaohjain (CMC)

CMC on järjestelmänhallintakomponentti, joka on suunniteltu vähintään yhden korttipalvelimen sisältävän Dell PowerEdge-järjestelmien hallintaan.

Dellin Lifecycle Controller

Lifecycle Controller on pre-OS-apuohjelma, joka valvoo palvelimen elinkaarta (määritys, käyttöönotto, provisiointi, laiteohjelmistopäivitykset, käytöstä poistaminen.)

Dell EMC -yritystyökalut

E-lab Navigator

Dell EMC-tukimatriisin aloitussivu.

E-lab Advisor

Dell EMC -palveluyökalujen tiedot.

SolVE

Luo yleisten tehtävien toimenpiteitä.

Dell EMC -sivustot

Dell EMC Power Calculator

Arvioi Dell EMC-järjestelmien virrantarvetta.

Suojaustiedotteet

Näytä tämän vuoden tietoturvatiedotteet kaikille tuotteille.

Tekniset tiedotteet

Lue tämän vuoden tekniset tiedotteet kaikille tuotteille.

Tietoturvan määritysohjeita

Lue Dell EMC-tuotteiden turvallista käyttöönottoa ja käyttöä varten.

Dell EMC tietoturva ja yhteensopivuus

Etsi turvallisuutta ja sääntöjenmukaisuutta koskevia asiakirjoja.

Dell EMC MOBILE

Hae mobiilisovellus tuotukea ja huoltopyyntöjä varten.