Linux opnieuw installeren

Wilt u het besturingssysteem van uw pc opnieuw installeren?

Gebruik de Dell OS Recovery Tool om een USB-stick voor systeemherstel te maken, die u kunt gebruiken om de versie van Windows of Linux die bij uw pc hoort opnieuw te installeren.


Hieronder vindt u de downloadlink voor de Dell OS Recovery Tool op basis van uw besturingssysteemarchitectuur.

Kan niet worden gedownload op Windows 10
We hebben vastgesteld dat uw pc draait op Windows 10 S. Het downloaden van de Dell OS Recovery Tool wordt hierop niet ondersteund. Probeer het opnieuw vanaf een pc met Windows 7, 8.1 of 10.


Zo werkt het:

  1. Download en installeer de Dell OS Recovery Tool. Hiervoor moet minimaal versie 4.8 van Microsoft .NET Framework op de computer zijn geïnstalleerd.
  2. Start het hulpprogramma en voer de servicetag in voor het apparaat waarop het besturingssysteem opnieuw geïnstalleerd moet worden.
  3. Selecteer het besturingssysteem dat u wilt installeren. De OS Recovery Tool maakt uw USB-stick voor systeemherstel aan.
  4. Installeer het besturingssysteem met behulp van de nieuwe USB-stick voor systeemherstel. Hiermee worden alle data en software van de harde schijf verwijderd en het in de fabriek geïnstalleerde besturingssysteem hersteld.

Opmerking: Als KB5025885 op het systeem is geïnstalleerd en u de handmatige stappen hebt uitgevoerd zoals aanbevolen door het Microsoft-beveiligingsadvies, kan Dell OSRI (streaming en ISO-download) mogelijk niet worden opgestart. Lees het artikel voor meer informatie over de gevolgen voor het opnieuw installeren van Windows.