VxRail: Hvordan sette en node i vedlikeholdsmodus for omstart
Summary: Denne kunnskapsartikkelen forklarer hvordan du plasserer en node i MM før du starter på nytt.
Instructions
Før du slår av, starter på nytt eller kobler fra en vert som er medlem av en vSAN-klynge, må du sette verten i vedlikeholdsmodus. Når verten settes i vedlikeholdsmodus, velger du en dataevakueringsmodus, for eksempel Sørg for tilgjengelighet eller Full datamigrering.
Når et medlem av en vSAN-klynge går inn i vedlikeholdsmodus, reduseres klyngekapasiteten automatisk fordi medlemsverten ikke lenger bidrar med kapasitet til klyngen.
Alle vSAN iSCSI-mål som betjenes av denne verten, overføres til andre verter i klyngen, og dermed omdirigeres iSCSI-initiatoren til den nye måleieren.
Fremgangsmåte:
Virtuelle maskiner som kjører på en vert som går inn i vedlikeholdsmodus, migreres til en annen vert (enten manuelt eller automatisk av DRS) eller slås av. Verten går i vedlikeholdsmodus til alle virtuelle maskiner som kjører, slås av eller migreres til andre verter. Du kan ikke slå på virtuelle maskiner eller migrere virtuelle maskiner til en vert som går inn i vedlikeholdsmodus.
Når det ikke lenger er flere virtuelle maskiner som kjører på verten, endres vertens ikon til å inkludere under vedlikehold, og vertens sammendragspanel indikerer den nye tilstanden. I vedlikeholdsmodus tillater ikke verten distribusjon eller strømforsyning på en virtuell maskin.
- Bla til verten i vSphere-klienten.
- Høyreklikk på verten, og velg Vedlikeholdsmodus > Gå inn i vedlikeholdsmodus.
- Hvis verten er en del av en delvis automatisert eller manuell DRS-klynge, blar du til klynge > Skjerm > DRS > Anbefalinger og klikk på Bruk anbefalinger.
- Hvis verten er en del av en automatisert DRS-klynge, migreres virtuelle maskiner til forskjellige verter når verten går inn i vedlikeholdsmodus.
- Hvis aktuelt, klikk Ja.
Results (Resultater)
Verten er i vedlikeholdsmodus til vedlikeholdsmodus er avsluttet: velg vedlikeholdsmodus > Avslutt vedlikeholdsmodus.