Gå til hovedindhold
  • Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Nulstilling af BIOS til standardkonfiguration på et system stemmer muligvis ikke overens med de BIOS-indstillinger, der er konfigureret fra fabrikken

Oversigt: Denne artikel indeholder oplysninger om nulstilling af BIOS til standardkonfiguration på et system stemmer muligvis ikke overens med de BIOS-indstillinger, der er konfigureret fra fabrikken. ...

Denne artikel er muligvis automatisk blevet oversat. Hvis du gerne vil give feedback om dens kvalitet, så giv os besked ved hjælp af formularen nederst på denne side.

Artikelindhold


Symptomer

Alle Dell-systemers BIOS (Basic Input/Output System) har mulighed for at nulstille til standard, som nulstiller alle BIOS-indstillinger til Dell standardkonfiguration for den pågældende systemmodel.

Nogle Dell brugere har bemærket, at nulstilling af standardindstillingerne i BIOS MULIGVIS IKKE nulstiller BIOS-konfigurationen, så den stemmer overens med BIOS-indstillingerne, når systemet leveres fra Dell.

EKSEMPEL: Standardindstillingen for Hurtig start er "Grundig", men den er indstillet til "Minimal" fra fabrikken for hurtigere opstartstider.

Årsag

Årsagsoplysninger er ikke tilgængelige.

Løsning

På Dell-mærkede BIOS (OptiPlex, Latitude, Venue osv.) gendanner enten Indlæs standardindstillingerne eller Nulstil indstillingerne BIOS-standarderne.

Phoenix-mærkede, eller American Megatrends-mærkede BIOS-systemer vil et tryk på F9-tasten i BIOS indlæse standardindstillingerne.


Fabriks-BIOS-indstillinger

Visse muligheder i en system-BIOS kan ændres fra standardindstillingen under fremstillingsprocessen af forskellige årsager.

Nogle af disse ændringer er afhængigt af den valgfri hardware, der er installeret på systemet, andre indstillingsændringer kan være resultatet af Dell kundefeedback om foretrukne indstillinger, der ønskes af systembrugere.

Bemærk: Indstillinger kan justeres med scripts ved hjælp af Dell Command | Konfigurer (tidligere kaldet Dell Client Configuration Toolkit - CCTK), når der er et krav om, at et program skal nulstille nogle indstillinger til en ønsket værdi efter indlæsning af BIOS-standardindstillinger er afsluttet.

Flere oplysninger

Egenskaber for artikel


Berørt produkt

Alienware, Inspiron, OptiPlex, Vostro, XPS, G Series, G Series, Alienware, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Fixed Workstations, Mobile Workstations

Sidste udgivelsesdato

24 jul. 2023

Version

4

Artikeltype

Solution