Dell PS Series 10.x -laiteohjelmisto Turvallisen poiston rajoitukset
Summary: Jos et ole poistamassa PS Series -levyjärjestelmää käytöstä, Secure Erase -toiminnon tulisi olla poissa käytöstä.
Symptoms
Secure Erase -toiminnon ansiosta Dell PS Series (EqualLogic) -tallennusjärjestelmät voivat poistaa tiedot turvallisesti niin, ettei niitä voi palauttaa. PS Series 10.x -laiteohjelmisto esiteltiin ensimmäisen kerran PS Series 10.x -laiteohjelmiston kanssa, ja aiottu käyttötapaus oli levyjärjestelmien käytöstä poistaminen. Suojattu tyhjennys saavutetaan kirjoittamalla nollia levyllä oleviin tietoihin, kun asema poistetaan tai siirretään järjestelmästä. Tämä ominaisuus tukee jäsenten poistamista, jäsenten tyhjentämistä ja sivun siirtämistä.
Rajoitukset
Jos suojattua tyhjennysprosessia ei poisteta käytöstä, se voi vaikuttaa järjestelmän resursseihin ja I/O-ajoitukseen tietojen tyhjennyksen aikana. Poistetut lohkot eivät ole heti käytettävissä uudelleenvarausta varten, ennen kuin ne on poistettu turvallisella poistoprosessilla.
Tietyissä olosuhteissa, kuten vapaan tilan ongelmien (FST) vuoksi, kun vanhat tilannevedokset poistetaan automaattisesti tai jos joitakin sivuja siirretään pois järjestelmästä, tietojen tyhjentäminen voi viivästyttää palautusta FST-prosessista.
Cause
Taustaprosessi taltiotietojen poistamiseksi suoritetaan pienemmällä prioriteetilla, mikä auttaa ylläpitämään isännän I/O:ta. Tuotannon aikana käytettäessä uima-altaan vapaa tila ja suorituskyky voivat kuitenkin heikentyä. Tietojen poistamisella saatua tilaa ei palauteta pooliin ennen kuin kaikki lohkot on käsitelty. Jos Secure Erasea käytetään ympäristöissä, jotka ovat vahvasti riippuvaisia ohuista valmistelluista asemista, asiakkaat saattavat kohdata sekä suorituskykyongelmia että asemia offline-tilassa, koska tilaa ei ole riittävästi ohuiden varattujen asemien kasvattamiseen.
Resolution
Secure Erase -toiminnon poistaminen käytöstä
Secure Erase voidaan poistaa käytöstä joko käyttöliittymässä tai ryhmäkomentoriviliittymässä.
UI:
Asiakkaat voivat poistaa tämän ominaisuuden käytöstä poistamalla Enable Secure Erase -valintaruudun valinnan Ryhmämäärityksen lisäasetukset -välilehdestä.

Ryhmän komentoriviliittymä:
Kirjaudu ryhmään grpadmin-tilillä.
Kirjoita Group CLI -kehotteeseen:
EQLGroupName > grpparams secure-delete disable.