Edellisen käyttäjän käyttäjätietojen poistaminen TPM-piiristä

概要: Artikkeli sisältää tietoja edellisen käyttäjän käyttäjätietojen poistamisesta TPM:stä Dell BIOSissa.

文書の内容


現象

Tässä artikkelissa on tietoja TPM-piirin nollauksesta ja edellisen käyttäjän käyttäjätietojen poistamisesta.


 

DDPA- tai DCP-käyttäjätietojen nollaaminen järjestelmässä ei onnistu

DDP|A- tai DCP-käyttäjätietoja poistettaessa voi ilmetä ongelma, jossa sinulta pyydetään Trusted Platform Modulen (TPM) omistajasalasanaa.

Jos olet hukannut TPM-salasanan, voit tyhjentää TPM-piirin Windowsissa.

 
SLN155219_fi__1icon Varoitus: Tämä toiminto tyhjentää täysin TPM-käyttäjätiedot, mukaan lukien kiintolevyn salaus, sormenjäljet ja älykortit. Tarkista käytössä olevat turvalaitteet, joiden käyttöön tämä toiminto saattaa vaikuttaa. Varmista, että sinulla on kirjautumiseen käytettävä Windows-salasana.
 

 

TPM-piirin nollaaminen ja tyhjentäminen

 

Poista ensin DDP|A-hallintakonsolista kaikki esikäynnistyksen salasanat.

Tämä ei vaikuta Windows-salasanaan.

Tämä toiminto edellyttää, että pystyt suorittamaan vahvistuksen samalla tavoin kuin missä tahansa todennuksessa ja että sinulla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

  1. Valitse Käynnistä. Kirjoita haku-/Suorita-kenttään tpm.msc ja paina ENTER-näppäintä.

  2. Valitse oikean reunan Toiminnot-osiosta Tyhjennä TPM.

  3. Valitse Tyhjennä TPM-suojauslaitteisto -ruudusta I don't have the TPM owner password (Minulla ei ole TPM-omistajasalasanaa) ja valitse OK.

  4. Sinua pyydetään käynnistämään järjestelmä uudelleen. Dell POST -näkymän jälkeen sinua pyydetään painamaan näppäintä (tavallisesti F10), mikä tyhjentää TPM:nPaina tätä näppäintä.

  5. Kun järjestelmä käynnistyy uudelleen, sinua pyydetään käynnistämään se vielä kerran ja seuraamaan TPM:n käyttöönoton ohjeita. Käynnistä tietokone uudelleen.

  6. Dell POST -näkymän jälkeen sinua pyydetään painamaan näppäintä, joka ottaa TPM:n käyttöön. Paina tätä näppäintä (tavallisesti F10).

 
SLN155219_fi__2icon Huomautus: jos et käytä TPM:ää, paina ESC>-näppäintä.
 
  1. Kun järjestelmä on käynnistynyt työpöydälle, näyttöön avautuu joko ohjattu TPM-asennus, jossa voit antaa TPM-omistajasalasanan, tai voit muuttaa omistajasalasanan.

Nyt voit tyhjentää DDP|A-käyttäjätiedot DDP|A-konsolissa.

Saat lisätietoja seuraavasta Microsoftin artikkelista:

 

文書のプロパティ


影響を受ける製品

Laptops, Chromebook, G Series, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Retired Models

最後に公開された日付

10 4月 2021

バージョン

3

文書の種類

Solution

この文書を評価


正確
有益
わかりやすさ
この記事は役に立ちましたか?

0/3000 文字