Slik nullstiller du TPM-brikke for tidligere eiers påloggingsinformasjon

概要: Denne artikkelen tar deg gjennom tilbakestilling av TPM for eventuell tidligere legitimasjon i en Dell-BIOS.

文書の内容


現象

Denne artikkelen inneholder informasjon om hvordan du tilbakestiller TPM-brikken og fjerner all tidligere eierinformasjon.


 

Klarer ikke å nullstille DDPA- eller DCP-legitimasjon på systemet

Du kan støte på et problem mens du forsøker å tilbakestille DDP|A- eller DCP-legitimasjon, der du blir bedt om et eierskapspassord for Trusted Platform Module (TPM).

Hvis du har mistet TPM-passordet, kan TPM-brikken tømmes ved hjelp av Windows.

 
SLN155219_no__1icon Advarsel: Dette vil slette lagret TPM-legitimasjon fullstendig, inkludert harddiskkryptering, fingeravtrykk, smartkort osv. Kontroller hvilke sikkerhetsenheter du bruker, som kan bli berørt. Kontroller at du har satt opp og brukt et Windows-passord for pålogging.
 

 

Slik nullstiller og fjerner du TPM-brikken

 

Det første du må gjøre, er å fjerne alle pre-boot-passord i DDP|A-konsollen.

Dette vil ikke påvirke Windows-passordet.

Du må være i stand til å validere akkurat som i alle legitimasjonsscenarioer, og du må være en administrator på dette systemet for å kunne utføre denne funksjonen.

  1. Klikk på Start. I Søk\Kjør-boksen skriver du inn gpedit.msc og trykker på Enter.

  2. Under Handlinger-delen til høyre klikker du på Tøm TPM.

  3. I boksen Tøm TPM-sikkerhetsmaskinvare merker du av for Jeg har TPM-eierpassordet. Deretter klikker du på OK.

  4. Du blir bedt om å starte systemet på nytt. Rett etter Dell POST-skjermbildet vil du bli bedt om å trykke på en tast (vanligvis F10) for å tømme TPMTrykk på den tasten.

  5. Når systemet starter på nytt, vil du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt og følge instruksjonene for å aktivere TPM. Start på nytt.

  6. Rett etter Dell POST-skjermbildet vil du bli bedt om å trykke på en tast for å aktivere TPM. Trykk på den tasten (vanligvis F10).

 
SLN155219_no__2icon Merk: Hvis du ikke bruker TPM, trykker du på ESC>-tasten.
 
  1. Når du er tilbake på skrivebordet, vises enten TPM-installasjonsveiviseren, der du kan angi et TPM-eierpassord, eller så kan du velge Endre eierpassord.

Nå kan du slette DDP|A-legitimasjonen gjennom DDP|A-konsollen.

Se artikkelen nedenfor fra Microsoft for mer informasjon:

 

文書のプロパティ


影響を受ける製品

Laptops, Chromebook, G Series, Inspiron, Latitude, Vostro, XPS, Retired Models

最後に公開された日付

10 4月 2021

バージョン

3

文書の種類

Solution

この文書を評価


正確
有益
わかりやすさ
この記事は役に立ちましたか?

0/3000 文字