Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Registreren voor toegang tot Dell Technologies Online Support of het upgraden van een bestaand account

Samenvatting: Dit artikel bespreekt de registratie van een online account op bedrijfsniveau, Dell.com/support of het upgraden van een bestaand account op bedrijfsniveau om toegang te krijgen tot tools en inhoud voor server-, storage- en netwerkhardware en -software. ...

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Instructies

In dit artikel wordt een upgrade of registratie van bedrijfsaccounts voor Dell.com/support besproken om toegang te krijgen tot tools en inhoud op bedrijfsniveau voor server-, storage- en netwerkmiddelen.


Overzicht van online support

De online supportwebsite (Dell.com/support) is een met wachtwoord beveiligde serviceportal die toegang biedt tot een reeks tools, technische inhoud voor het optimaliseren van Server-, storage- en netwerkproducten van Dell, en de mogelijkheid om contact op te nemen met Dell Support wanneer dat nodig is.

Registreren voor een account bij Dell-schenkingen:

  • Toegang tot gerechtigde software
  • Toegang tot De Dell CloudIQ-service
  • Zichtbaarheid van beperkte op kennis gebaseerde artikelen en andere inhoud
  • Mogelijkheid om direct of via Live Chat bedrijfsserviceaanvragen te maken.
  • Functies voor het weergeven en beheren van serviceaanvragen voor uw organisatie.
  • Toegang tot geavanceerde service-informatie in de functie MyService360
  • Inzicht in de voorkeuren van het bedrijf
  • Mogelijkheid om zowel bedrijfsvoorkeuren als contactpersonen voor uw organisatie te beheren (indien een bedrijfsbeheerder)

Accountstatus en -typen

Er zijn verschillende soorten accounts, afhankelijk van uw relatie met Dell. Een vinkje naast uw naam op het aanmeldingspictogram geeft dit aan. Als er geen vinkje is, meldt u zich aan bij Dell Support. Als u zich nog niet hebt geregistreerd, volgt u de onderstaande stappen voor nieuwe gebruikersregistratie voor bedrijfsgebruikers. Voor eenvoudige gebruikerstoegang moet u uw e-mailadres registreren via het aanmeldmenu bij Dell Support.

De accounttypen zijn:
 
  Dell.com
Gebruiker is aangemeld Bij het openen van Dell.com wordt de aanmeldingsnaam van de gebruiker weergegeven met een blauw vinkje. Wanneer u zich aanmeldt bij Dell Support om uw accounttype te verifiëren, verandert het vinkje in het relevante gebruikerstype en -kleur, zoals hieronder beschreven. 
 
  Dell.com/support
 


 
Basic user (groen vinkje)
Een groen vinkje geeft een basisaccount aan, consumenten en gebruikers van kleine bedrijven met een geldig e-mailadres.

Als er een groen vinkje naast uw naam staat op het aanmeldingspictogram en u toegang wilt krijgen tot beperkte inhoud, moet u uw account upgraden voor toegang op bedrijfsniveau. Volg de onderstaande stappen voor nieuwe registratie voor zakelijke gebruikers.
 


Gebruiker met beperkte toegang (geel/oranje vinkje)
Een geel of oranje vinkje geeft beperkte toegang aan en uw account is niet volledig geconfigureerd voor bedrijfstoegang.

Als er een geel of oranje vinkje staat naast uw naam op het aanmeldingspictogram en u een zakelijk specifiek e-mailadres gebruikt, neemt u contact op met Administrative Support om uw account te laten upgraden. Volg de onderstaande stappen om contact op te nemen met Administrator Support om uw accounttype te upgraden.
 

Dell Enterprise klant of partner (zwart vinkje)
 
Een zwart vinkje geeft een dell zakelijke klant of partner aan. Als werknemer van een organisatie die Dell Technologies producten heeft gekocht of een Dell partner is, geeft het zwarte vinkje naast uw naam op het aanmeldingspictogram de status van uw bedrijf weer. De gebruiker hoeft geen verdere actie te ondernemen.
 
 

Nieuwe gebruikersregistratie voor bedrijfsgebruikers

Om toegang te krijgen tot alle functies en inhoud die beschikbaar zijn voor uw organisatie, moet u zich registreren voor een online account op bedrijfsniveau voor support. Als u ervoor kiest om de volledige registratie niet te voltooien, hebt u nog steeds toegang tot Dell Support, maar met een beperkte subset van functies en inhoud.

Registreren:     

  1. Navigeer in uw browser met behulp van deze koppeling: Maak een account aan.
  2. Voer in het gedeelte Een account maken de vereiste gegevens in en klik vervolgens op Account maken. Als u zich al hebt geregistreerd bij een basisaccount, voert u het e-mailadres en het wachtwoord in.
Opmerking: Gebruik een geldig zakelijk e-mailadres van uw organisatie, bijvoorbeeld username@yourcompanydomain .com. Hosting van bedrijfsdomeinen zoals gmail .com resulteert in beperkte toegang.
  1. Er wordt een geautomatiseerd e-mailbericht met een eenmalige numerieke validatiecode verzonden naar het geregistreerde e-mailadres.
  2. Typ de validatiecode in het veld Validatiecode invoeren en klik op Account valideren.
    • Als het accounttype een groen vinkje heeft, zorg er dan voor dat u bent AFGEMELD en gebruik stap 1 hierboven om de juiste koppeling te krijgen om uw registratie- of updateproces te starten.
  3. Selecteer de optie Bedrijfse-mail: Ik gebruik een bedrijfse-mail voor een bedrijf dat bedrijfsproducten of training van Dell Technologies heeft gekocht op de pagina Additional Access Rights Required en klik op Verzenden. Als u werknemer bent van een Dell partnerbedrijf of een partner wilt worden, kiest u die optie en volgt u de verwijzingen die worden verstrekt.

    Aanvullende toegangsrechten vereist
Afbeelding 1: Toegangsrechten vereist
  1. Voer de registratiegegevens van het bedrijfsaccount in .

    Registratie van bedrijfsaccounts
    Afbeelding 2: Registratie van bedrijfsaccounts
     
  2. Voor de meeste gebruikers is uw account automatisch ingeschakeld voor de juiste toegang en ontvangt u een e-mailbevestiging dat de installatie is voltooid. Nadat de bevestigingse-mail is ontvangen, kunt u zich aanmelden en volledige toegang hebben als bedrijfsmedewerker.
Bedrijfsaccount aangemaakt
Afbeelding 3: Bedrijfsaccount aangemaakt
  1. Voor sommige bedrijven en overheidsinstanties ziet u een lijst met organisaties waaruit u kunt kiezen. Selecteer de vermelding die overeenkomt met uw bedrijfseenheid.

    Selecteer uw organisatie
    Afbeelding 4: Selecteer uw organisatie. 
  2. Als u de eerste persoon bent van uw organisatie die zich registreert, moet er een bedrijfsprofiel worden ingesteld. In dat geval wordt u gevraagd om wat informatie over uw organisatie te verstrekken. 

    Uw organisatiegegevens indienen
    Afbeelding 5: Dien uw organisatiegegevens in. 
     
  3. Voor meer informatie vergemakkelijkt het verstrekken van een serienummer of servicetag voor een van uw Dell producten het proces. Deze informatie wordt gebruikt om een profiel voor uw organisatie in te stellen. Dit duurt slechts een dag of twee, waarna u toegang hebt tot alle online supportfuncties voor uw bedrijf, waaronder MyService360.  

Contact opnemen met Administrative Support om uw accounttype te upgraden

Om uw accounttype te laten upgraden van een account met beperkte toegang (geel of oranje vinkje) naar een bedrijfsaccount (zwart vinkje), moet u op deze koppeling voor beheerondersteuning klikken om direct contact op te nemen met dell klantenservice. De klantenservice van Dell valideert de accountinstellingen en geeft de bedrijfsgebruikers toegang.

BELANGRIJK: Als u de stappen Nieuwe registratie voor bedrijfsgebruikers hebt voltooid en uw account wordt weergegeven als een basisaccount (groen vinkje) nadat u zich hebt aangemeld, ziet u niet de optie die nodig is om uw bedrijfsaccount te upgraden. Om dit eerst op te lossen, volgt u de stappen "a" tot en met "e" hieronder:

  1. Meld u af bij https://www.dell.com/support/home/.
  2. Wis uw cache en browsergeschiedenis.
  3. Ga naar https://www.dell.com/support/preferences/userregistration die de volledige, toenemende profileringsstroom activeert.
  4. U moet worden gevraagd om uw e-mailadres (gebruikersnaam) en wachtwoord links van de pagina in te voeren (gebruik geen gedeelte Account maken).
  5. Controleer of u nu een geel of oranje vinkje ziet.
  6. Voer de volgende stappen 1 tot en met 4 uit om uw bedrijf te identificeren en voltooi de installatie van uw account.

Account instellen voltooien:

  1. Selecteer Account Access Issues in het vervolgkeuzemenu. U moet de registratie hebben voltooid EN zijn aangemeld om deze optie te zien.  
Vervolgkeuzelijst voor beheerondersteuning
Afbeelding 6: Vervolgkeuzelijst voor beheerondersteuning
  1. Klik op Serviceaanvraag maken.

    Knop Serviceaanvraag maken
Afbeelding 7: Maak een knop voor serviceaanvraag.
  1. Geef de volgende informatie op in het dialoogvenster Serviceaanvraag maken dat wordt weergegeven:
    1. Telefoonnummer: <uw contactnummer>
    2. Gewenste contactmethode: Kies e-mail of telefoon.
    3. URL die u wilt bereiken: Dell.com/support  
    4. Samenvatting aanvraag: <voeg de volgende informatie toe>
  • Purpose: Hiermee kunt u bedrijfsgebruikerstoegang voor mijn account inschakelen.
  • Servicetag of serienummer van Dell apparaat: Zie het Dell artikel Uw servicetag of serienummer vinden.
  • Bedrijfsnaam: <geef bedrijfsnaam op>
  • Locatie van de apparatuur: <locatieadres> 
  1. Dien de aanvraag in wanneer dit is voltooid.

    Formulier voor het aanmaken van serviceaanvragen indienen
Afbeelding 8: Dien het formulier voor het maken van serviceaanvragen in.
  1. U ontvangt een geautomatiseerde e-mailrespons van Dell Technologies met het casenummer en de koppelingen.
A representative will contact you regarding your question or problem within 48 business hours.
Your Service Request Number is:  12345678


De responstijden van de klantenservice kunnen in de loop van de standaard werkdagen 24 tot 48 uur in beslag nemen om de validatie te voltooien en het account in te schakelen. Er kunnen follow-upvragen van Dell Customer Services worden uitgevoerd als aanvullende informatie is vereist.

Extra informatie

  Bekijk deze video:

Video's

 

Artikeleigenschappen


Getroffen product

Secure Connect Gateway, SupportAssist Enterprise, PowerStore

Product

Software Tools, Solutions, Storage, SolVe

Datum laatst gepubliceerd

13 dec. 2023

Versie

15

Artikeltype

How To