Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

Dell Business Dock WD15, Dell Thunderbolt Dock TB16 en Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock TB18DC Legacy Support

Samenvatting: Dit artikel bevat informatie over Legacy support voor Dell Business Dock WD15, Dell Thunderbolt Dock TB16 en Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock TB18DC.

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Symptomen

Dell heeft de dockingstation-productie van de WD15, TB16 en TB18DC USB Type-C dockingstations beëindigd per 30 april 2020.

Als uw dock nog steeds onder de garantie valt, blijft Dell technische support bieden voor dockingproblemen met een ondersteunde laptop of workstation.

Zakelijke Dell laptops of workstations die niet in de lijst met compatibiliteitsmogelijkheden staan, de volgende tabel beschrijft de functionaliteit en beperkingen van het gebruik van de WD15/TB16 dock met de niet-ondersteunde computer.

WD15/TB16 Dock Dell commerciële laptops
Voeding naar notebook Ja
Beeldschermondersteuning via videopoorten Ja (volgens de beeldschermresolutieondersteuning die is opgegeven in de gebruikershandleiding).
Dataoverdracht via USB-poorten Ja
Audio via analoge audiopoorten Ja
Bekabeld Ethernet via RJ45-poort Ja
De aan/uit-knop van het dockingstation emuleert de aan/uit-knop van de computer. Ja
Doorvoer MAC-adres Ja
Wake on Dock Ja
Wake on LAN Ja
Firmware-update via systeemeigen besturingssysteem (Firmware Update Utility) Afhankelijk van de computer, raadpleegt u de gebruikershandleiding voor meer informatie.
Technische support voor problemen met betrekking tot dock- of dockfunctionaliteit Ja, als het dockingstation binnen de garantieperiode valt.

Tabel 1: WD15/TB16 Dock

TB18DC is alleen ontworpen voor gebruik met de Dell Precision 7000 serie laptops (7730/7530) met dubbele Thunderbolt 3-poorten.

Oorzaak

Opmerking: Over het algemeen is de standaardgarantieperiode voor deze dockingstations die op zelfstandige basis worden aangeschaft één jaar vanaf de aankoopdatum. Bij aankoop met een ondersteunde computer komt de garantieperiode van het dockingstation doorgaans overeen met de garantieperiode voor de ondersteunde computer waarmee het dockingstation is aangeschaft.

Oplossing

Dockingstation-support

Dockingstations en ondersteunde computers die nog onder de garantie vallen:

  • Als uw laptop of workstation wordt vermeld als ondersteund voor uw dock, biedt Dell technische support voor het geval u tijdens de garantieperiode te maken krijgt met een probleem met het dockingstation dat onder de garantie valt.
  • Als uw laptop of workstation niet wordt vermeld als ondersteund voor uw dock, test u uw dock met een ondersteunde computer om te zien of het dockingprobleem kan worden gereproduceerd op een ondersteunde computer. Als het dockingprobleem kan worden gereproduceerd op een ondersteunde computer, biedt Dell de benodigde ondersteuning om problemen op te lossen die onder uw garantie vallen voor het dockingstation op de ondersteunde computer.
Opmerking: Als het dockingstation niet langer wordt gedekt door een Garantierecht van Dell, gelden er kosten voor de ondersteuning van het product.

Extra informatie

Artikeleigenschappen


Getroffen product

Dell Dock WD15, Dell Thunderbolt Dock TB16, Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC

Datum laatst gepubliceerd

19 dec. 2023

Versie

8

Artikeltype

Solution