Ga naar hoofdinhoud
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Bestellingen en de verzendstatus bekijken
  • Een lijst met producten maken en openen
  • Beheer uw Dell EMC locaties, producten en contactpersonen op productniveau met Company Administration.

USB en USB type-C Dock compatibiliteitslijst

Samenvatting: Het volgende artikel bevat informatie over het beste dockingstation dat u moet gebruiken met uw Dell laptop.

Dit artikel is mogelijk automatisch vertaald. Als u feedback hebt over de kwaliteit, laat het ons dan weten via het formulier onderaan deze pagina.

Article content


Instructies

Dell USB en USB Type C-docks

De USB- en USB Type-C-serie dockingstations ondersteunen DisplayPort over USB en Thunderbolt 3. Hiermee kunnen computers worden gekoppeld aan externe toetsenborden, muizen, beeldschermen en andere functies. Elke computer met de vereiste hardware werkt met een USB- of USB Type-C-dock. Er zijn vereisten voor dockingstations om compatibel te zijn met of aanbevolen te worden voor gebruik met specifieke computers.

Opmerking: Garantiesupport voor computers die niet in de compatibiliteitslijst voor een dock zijn vermeld, wordt mogelijk niet ondersteund (op basis van uw garantierechten).
 
Opmerking: Thunderbolt 3-apparaten werken op Thunderbolt 4-poorten. Het apparaat werkt volgens Thunderbolt 3-specificaties.
 

De commerciële dockingstations van Dell worden gebruikt met onze commerciële laptops en 2-in-1 computers. Deze omvatten Latitude, Precision en sommige XPS-laptops. Verschillende dockmodellen worden aanbevolen op basis van stroomvereisten en poorten.

Zie de volgende koppelingen voor meer begeleiding en informatie:


Commerciële dockingstations van Dell

Controleer de volgende dockcompatibiliteitslijsten om er zeker van te zijn dat u het beste dock voor uw computer selecteert. Notebooks die niet op de compatibiliteitslijst voor een dock staan, worden niet ondersteund. Ze kunnen beperkte functionaliteit hebben of fouten ervaren.

Huidige generatie commerciële dockingstations van Dell:

Legacy commerciële dockingstations (WD15, TB16 en TB18DC):


Universele dockingstations van Dell

Dell Universal Docks gebruiken DisplayLink-software en USB om een oplossing te bieden voor consumenten- en andere computers die niet compatibel zijn met de commerciële dockingstations. Ze ondersteunen ook Windows, macOS, Android, ChromeOS en Ubuntu. De USB-bandbreedte beperkt echter de prestaties.

Extra informatie

Artikeleigenschappen


Getroffen product
Dell Dock WD15, Dell Thunderbolt Dock TB16, Dell Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC, Dell Universal Dock D6000, Dell USB3.0 dock D3100, Dell Dock WD19, Dell Performance Dock - WD19DC, Dell Performance Dock – WD19DCS, Dell Dock – WD19S , Dell Thunderbolt Dock - WD19TB, Dell Thunderbolt Dock – WD19TBS ...
Datum laatst gepubliceerd

27 mei 2024

Versie

16

Artikeltype

How To