Logga in

Fakturor och leveransdokument

Fakturor och leveransdokument – Vanliga frågor och svar

Vad är en följesedel?

Alla beställningar som levereras av ett transportföretag åtföljs av en följesedel som innehåller information om de artiklar
som ingår i leveransen. Följesedeln ska sitta på leveranskartongens ovansida när du får din beställning.

Tillbaka till början

Hur gör jag för att få en kopia av min följesedel?

Nu kan du enkelt få en kopia av följesedeln för en beställning du nyligen gjort.

Alternativ 1:

1. Logga in på Mitt konto
  2. Klicka på Beställningsstatus under Mina beställningar
  3. Välj den beställning du vill ha information om
  4. Klicka på Visa följesedel i avsnittet Relaterad information på sidan med beställningsinformation

Om det ännu inte har gått sex månader sedan din beställning skickades kommer du att kunna visa och skriva ut din följesedel.
Om det däremot gått mer än sex månader sedan din beställning skickades ber vi dig fylla i ett kortfattat formulär så att vi kan skicka informationen till dig via e-post.

Alternativ 2:

1. Klicka på Följesedel
  2. Fyll i formuläret. Av säkerhetsskäl måste du ange tre uppgifter för att bekräfta din identitet.

Om det ännu inte har gått sex månader sedan din beställning skickades kommer du att kunna visa och skriva ut din följesedel.
Om det däremot gått mer än sex månader sedan din beställning skickades ber vi dig fylla i ett kortfattat formulär så att vi kan skicka informationen till dig via e-post.

Obs!
Du kommer att få en följesedel som omfattar:

• Beställningsinformation
  • Leveransinformation
  • Service Tag-nummer (systembeställningar)
  • Produktbeskrivningar
  • Leveransadress (när du är verifierad/inloggad på Mitt konto)

Tillbaka till början

Hur gör jag för att få en kopia av min faktura?

Din faktura skickas till den faktureringsadress du angivit för beställningen och ska ha anlänt till dig senast tre veckor efter det att du mottagit din beställning. Gör något av följande om du inte fått din faktura inom tre veckor:

Alternativ 1:
Klicka påFaktura
Fyll i alla uppgifter som krävs. Av säkerhetsskäl måste du ange tre uppgifter för att bekräfta din identitet (kundnummer, beställningsnummer och postnummer).

Alternativ 2:

1. Logga in på Mitt konto
  2. Klicka på Beställningsstatus under Mina beställningar
  3. Välj den beställning du vill ha information om
  4. Klicka på Begär faktura i avsnittet Relaterad information på sidan med beställningsinformation

Du kommer nu att kunna visa och skriva ut din faktura.
Om länken till fakturan inte är tillgänglig följer du anvisningarna i det här alternativet för att få hjälp från kundtjänst:
Alternativ 3:

1. Klicka på Kontakta oss
  2. Välj Skicka e-post till kundtjänst
  3. Välj lämpligt alternativ
  4. Klicka på Skicka/Fortsätt

Tillbaka till början

Hur gör jag för att få en kopia av min användarhandbok?

Följ de här anvisningarna om du vill hämta en användarhandbok:

1. Klicka på fliken Support i huvudmenyn (bredvid fliken Köp)
  2. Längst ned på sidan hittar du avsnittet Populära supportverktyg
  3. Klicka på ikonen med namnet Manualer
  4. Följ instruktionerna i det här avsnittet

Tillbaka till början