• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter

Sådan slettes fejlmeddelelser om papirstop på Dell 2335dn multifunktionslaserprinter

Oversigt: Denne artikel indeholder trin til at fjerne fejl i papirstop på Dell 2335dn multifunktionslaserprinter.

Denne artikel gælder for   Denne artikel gælder ikke for

Instruktioner

Rydning af fejlmeddelelser om papirstop på Dell 2335dn Multifunctional Laser Printer

Vis meddelelse Betydning Foreslåede løsninger
Luk bagdøren Bagdøren er åben Luk bagdøren Bagdøren blev åbnet under dupleksudskrivning. Luk det bagerste dæksel.
Data Read Fail Check USB-nøgle Tiden udløb under læsning af data. Prøv igen.
Dataskrivning mislykkedes kontrol USB-nøgle Lagring på USB-hukommelsesnøglen mislykkedes. Kontroller den ledige USB-hukommelsesplads.
Enheden understøttes ikke Ikke-USB-lagerenhed, f.eks. USB-mus, er tilsluttet med en USB-hukommelsesport. Fjern den ikke-USB-masselagringsenhed fra USB-hukommelsesporten.
Dør åben Luk tonerdør Frontdækslet er ikke sikkert låst. Luk dækslet, indtil det låses på plads.
Indtast igen Du har indtastet et element, der ikke er tilgængeligt. Indtast det korrekte element igen.
Filformatet understøttes ikke Det valgte filformat understøttes ikke. Indtast det korrekte element igen.
Fikseringsdør åben/åben Bagdør Luk fikseringsdør Fuserdøren er ikke sikkert låst. Åbn bagdøren, og luk sikringsdøren, indtil den låses på plads.
Fikseringsfejl fikseringsenhed ikke installeret Kontroller bagdøren Der er et problem i fuserenheden. Tag strømkablet ud, og sæt det i igen.
Gruppen er ikke tilgængelig Du har forsøgt at vælge et gruppelokationsnummer, hvor der kun kan bruges et enkelt lokationsnummer. Såsom når du tilføjer placeringer til en udsendelsesoperation. Brug et hurtigopkaldsnummer, eller indtast nummeret manuelt ved hjælp af nummertastaturet.
Hub understøttes ikke USB-hub-enheden er tilsluttet med en USB-hukommelsesport. Fjern USB-hubenheden fra USB-hukommelsesporten.
I inaktiv tilstand: [ååå] Tom/Åbn i udskrivningstilstand: [ååå] Tom/åben belastning [zzz] [xxx] Papiret i papirbakken er løbet tør. Læg papiret i papirbakken.
Ugyldig patron er ikke gyldig for denne maskine Den tonerpatron, du har installeret, er ikke til printeren. Installer en original tonerpatron fra Dell, der er designet til printeren.
IP-konflikt IP-adressekonflikt Den netværks-IP-adresse, du har angivet, bruges af en anden. Kontroller IP-adressen, og nulstil den om nødvendigt.
Uønsket fax-job annulleret Det modtagne faxnummer er det nummer, der er gemt i hukommelsen som uønsket faxnummer. Skift indstillingen Opsætning af uønsket fax.
Linjen er optaget Linjen er allerede aktiveret, prøv senere Den modtagende part svarede ikke, eller linjen er allerede aktiveret. Prøv igen om et par minutter.
Linjefejl/kontrol af faxlinje Din printer kan ikke oprette forbindelse til en fjernprinter eller har mistet kontakten på grund af et problem med telefonlinjen. ELLER Der lyder ingen klartone. Prøv igen. Hvis problemet fortsætter, skal du vente en time eller prøve en anden telefonlinje, hvis det er muligt, og derefter prøve at oprette forbindelse igen.
ELLER Tænd ECM-tilstanden.
ELLER Kontroller, at telefonlinjen er tilsluttet korrekt.
ELLER Kontroller, at telefonstikket i væggen fungerer ved at tilslutte en anden telefon.
Linjefejl Der er et problem med faxlinjen. Prøv igen. Der er et kommunikationsproblem med printeren. Bed afsenderen om at prøve igen.
Lav varmefejl Lav varmefejl Strømcyklus Der er et problem i fuserenheden. Tag strømkablet ud, og sæt det i igen.
LSU Hsync-fejl LSU Hsync-fejl Strømcyklus E-mail-størrelsen er større end den understøttede størrelse pr. SMTP-server. Opdel din mail, eller reducer opløsningen.
Mailstørrelsesfejl En side er for stor Enkeltsidedata overstiger den konfigurerede mailstørrelse. Reducer opløsningen, og prøv igen.
Hukommelse fuld annullering | Starte Hukommelsen er fuld. Slet unødvendige dokumenter, gensend, når mere hukommelse bliver tilgængelig.
Hukommelse fuld Opdel jobbet Hukommelsen er fuld. Opdel transmissionen i mere end én operation.
Hukommelse fuld Faxhukommelsen er fuld. Udskriv modtaget faxjob. Hukommelsen er fuld. Udskriv modtagne faxer.
Hukommelse fuld Der er for mange faxer i kø til, at de kan sendes. Hukommelsen er fuld. Annuller reserveret fax i funktionen Prioriteret fax.
Hukommelse fuld Der modtages for mange faxer. Udskriv modtaget faxjob. Hukommelsen er fuld. Udskriv modtagne faxer.
MPF tom belastning [zzz] [xxx] Tryk på Fortsæt Papiret i MPF er løbet tør. Læg papiret i MPF'en.
Netværksfejl Der er et problem med netværket Der er et problem med netværket. Kontakt netværksadministratoren.
Intet svar: Den eksterne faxmaskine har ikke svaret Den eksterne faxmaskine har ikke svaret efter flere genopkaldsforsøg. Prøv igen. Kontroller nummeret for at sikre, at der kan modtages en fax.
Ingen patron Tonerpatronen er ikke installeret Tonerpatronen er ikke installeret. Monter tonerpatronen.
Ingen sådan opgave Du udfører en Tilføj/annuller-handling, men der er ingen job, der venter. Kontroller displayet for at se, om der er nogen planlagte job. Displayet skal angive, om nogen planlagte job er i standbytilstand, f.eks. Forsinkelse af fax.
Overophedningsfejl over varmefejl Strømcyklus Der er et problem i fuserenheden. Tag strømkablet ud, og sæt det i igen.
Strømsvigt Printerens hukommelse er ikke blevet gemt. Strømmen er blevet slukket og derefter tændt, og printerens hukommelse er ikke blevet gemt. Printerens hukommelse blev ikke gemt pga. strømsvigt. Arbejdet skal startes forfra.
Printerfejl Printerfejl Tænd/sluk-cyklus Der er opstået et problem i laserscanningsenheden (LSU). Tag strømkablet ud, og sæt det i igen.
Scanner låst/træk blå lås fremad & tryk på højre pil Scannermodulet er låst. Lås scanneren op, og tryk på Annuller.
Selvdiagnosticering Motoren i printeren kontrollerer nogle registrerede problemer. Vent et par minutter.
Send-fejl Der er et problem i DNS Der er et problem i DNS. Konfigurer DNS-indstillingen.
Afsendelsesfejl Der er et problem i POP3 Der er et problem i POP3. Konfigurer POP3-indstillingen.
Send fejl Der er et problem i SMTP Der er et problem i SMTP. Skift til den tilgængelige server.
Afsendelsesfejl Der er et problem med SMTP-godkendelse Der er et problem med SMTP-godkendelse. Konfigurer godkendelsesindstillingen.
Afsendelsesfejl Der er et problem på NIC-kortet Der er et problem på netværksinterfacekortet. Konfigurer dit netværkskort korrekt.
SMTP-fejl SMTP-forbindelse har et problem Forbindelsen til SMPT-serveren mislykkedes. Kontroller, at netværkskablet er tilsluttet korrekt.
ELLER kontakt din SMPT-serveradministrator.
Toner næsten tom Udskift toner Tonerpatronen er tom. Udskift tonerpatronen med en ny.
Toner lav Tonerpatronen er næsten tom. Tag tonerpatronen ud, og ryst den grundigt. Ved at gøre dette kan du midlertidigt genetablere udskrivningsoperationer.
ELLER Udskift tonerpatronen med en ny for at få den bedste udskriftskvalitet.
Ubrugelig enhed Ikke-USB-enheden er tilsluttet med en USB-hukommelsesport. Fjern ikke-USB-enheden fra USB-hukommelsesporten.
Venter på genopkald Maskinen venter på, at det programmerede interval automatisk genringes. Vent et par minutter.
Bemærk: [xxx] angiver medietypen, [ååå] angiver bakken, [zzz] angiver papirstørrelsen.
Nogle fejlmeddelelser er forsynet med grafiske billeder på betjeningspanelets LCD.
Bemærk: Det anbefales, at der kun anvendes Dell-mærkede tonere, tromler, overførselsruller eller andre forbrugsvarer i vores laserprintere. Dell kan ikke garantere kompatibilitet eller udskriftskvalitet for tredjepartsforbrugsvarer.

Berørte produkter

Dell 2335dn Multifunctional Laser Printer