• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Alienware Area 51 R6 -päivitys Windows 10:n koontiversioon 20H1 tai sen puhdas asennus ei onnistu

Yhteenveto: Tietoja Alienware Area 51 R3- ja R6 -järjestelmistä, joissa Windows 10:n vanhojen versioiden päivitys Windows 10:n koontiversioon 20H1 ei onnistu

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Oireet

Windows 10:n koontiversiota 20H1 tai uudempia ei voi asentaa.

Syy

Ei tietoja syystä.

Tarkkuus

Huomautus: toukokuu 2021 Ongelma on korjattu, ja Microsoft poisti Windowsin suojauksen.

Tässä artikkelissa on tietoja on Alienware 51 R6 -järjestelmistä, joihin ei voi päivittää Windows 10:n koontiversiota 20H1 eikä tehdä sen puhdasta asennusta. Ratkaisu edellyttää Dell-järjestelmän BIOSin manuaalista päivittämista versioon 1.2.0 tai sen jälkeen (latauslinkki on artikkelin lopussa).

Huomautus: Jos järjestelmä pysyy vanhemmassa BIOS-versiossa, myös päivitys Windows 20H2:een ja uudempiin estetään.

Päivitys Windows 10:n koontiversioon 20H1 ei onnistu

Alienware Area 51 R6 -järjestelmien päivitys Windows 10:n koontiversioon 20H1 ei onnistu aiemmista Windows 10:n versioista (19H2 ja sitä edeltävät versiot).

Windows 10 käynnistää päivitysprosessin, mutta pysähtyy järjestelmän uudelleenkäynnistyksen jälkeen virheellä: " 0xC1900101 - 0x20017 (Asennus epäonnistui SAFE_OS vaiheessa ja siinäoli virhe BOOT-toiminnon aikana) (kuva 1)."
Alienware Area 51 Windows 10 -virhe
Kuva 1

Windows 10 yrittää palauttaa järjestelmään aiemmin asennetun version. Palauttamisen voi aloittaa myös manuaalisesti:

1. Sammuta järjestelmä ja kytke virta takaisin. Toista tämä kolme kertaa.
  2. Kolmannella kerralla järjestelmä käynnistyy kehittyneeseen palautusympäristöön.
  3. Valitse Lisäasetukset.
  4. Valitse Vianmääritys.
  5. Valitse Palauta.

Windows 10:n koontiversion 20H1 puhdas asennus ei onnistu

Alienware Area 51 R6 -järjestelmiin ei voi tehdä uutta Windows 10 -koontiversion 20H1 asennusta. Kun asennusta yritetään, Microsoft avaa seuraavan ilmoituksen asennusprosessin aikana (kuva 2):

Windows 10:n asennusohjelma tarvitsee huomiovirheen
Kuva 2 - Alienware Area 51 R6 Windows 10:n koontiversio 20H1 Tietokonetta ei tueta.

Alkuun

Ratkaisu

Päivitä Dell BIOS versioon 1.2.0 tai uudempiin ja yritä päivitystä uudelleen.
Alienware Area 51 R6 BIOS ja ajurit

Alkuun

Artikkelin ominaisuudet

Tuote, johon asia vaikuttaa

Alienware Area 51, Alienware Area-51 Threadripper Edition R3 and R6, Alienware Area-51

Edellinen julkaisupäivä

02 kesäk. 2021