Dell FastAccess 3.0 Facial Recognition -ohjelmiston usein kysyttyjä kysymyksiä (FAQ)

Sisällysluettelo:

1. Mikä FastAccess Facial Recognition on?
  2. Dell FastAccess 3.0 Facial Recognitionin lataaminen
  3. FastAccessin käytön aloittaminen
  4. Facial Recognition lakkaa toimimasta
  5. Asennusohjelman oikeudet eivät riitä
  6. Fast Accessin suorituskyvyn parantaminen

Tämä artikkeli sisältää ratkaisuja joihinkin FastAccess-kasvojentunnistusohjelmiston yleisiin ongelmiin sekä suorituskyvyn parantamisvinkkejä.

Mikä FastAccess Facial Recognition on?

Dell FastAccess 3.0 with Power Smart mahdollistaa tietokoneen käytön nopeasti, yksinkertaisesti ja turvallisesti kasvojentunnistuksen avulla.

Palomuuri suojaa tietokonetta Internet-hyökkäyksiltä, ja Dell FastAccess 3.0 estää luvattoman katselun tietokoneen näytön ja näppäimistön kautta. Patenttia odottava kasvojentunnistustekniikka vähentää merkittävästi manuaalista kirjautumista salasanalla, parantaa suojausta ja sisältää erinomaisia toimintoja verrattuna salasanoihin ja muihin biometrisiin menetelmiin.

Dell FastAccess 3.0 -ohjelmiston ominaisuudet

• Nopeuttaa kirjautumista tietokoneeseen: Dell FastAccess 3.0 minimoi salasanojen tarvetta kirjauduttaessa. Kasvojentunnistus toimii tavallisesti nopeammin kuin salasanan kirjoittaminen.

• Säästää energiaa: Power Smart -ominaisuus vähentää energiankulutusta edistyneen kasvojentunnistuksen avulla. Kun kasvot eivät ole web-kameran kentässä, Power Smart sammuttaa näytön ja siirtää tietokoneen virransäästötilaan ja sen jälkeen lepotilaan.

• Hauska ja kätevä: salasanoista ja muista biometrisistä menetelmistä poiketen FastAccessia käytettäessä ei tarvitse tehdä muuta kuin käyttää tietokonetta: käyttöoikeus on taattu.

• Muistaa sivustojen käyttäjätunnukset ja salasanat: automaattinen kirjautuminen salasanoja käyttäviin sivustoihin helpottaa kirjautumista tietokoneeseen.

• Helppokäyttöinen: muista suojausratkaisuista poiketen FastAccess on helppo määrittää. Kun alat käyttää tietokonetta, edistynyt kasvojentunnistusohjelmisto oppii vähitellen tunnistamaan kasvosi yhä paremmin eri käyttö- ja valaistustilanteissa.

• Dell FastAccess 3.0 tehostaa lapsilukitusta ja suojaa yksityisiä tietoja: FastAccessin automaattinen tilin vaihto suojaa yksityisiä tietoja ja tehostaa lapsilukitusta.
Dell FastAccess Facial Recognition -ohjelmistoa ei tueta Windows 8/8.1- eikä Windows 10 -käyttöjärjestelmissä. Windows 10 -käyttöjärjestelmässä voi ehkä käyttää Windows Hello -ohjelmistoa laitteiston mukaan.

Alkuun

Dell FastAccess 3.0 Facial Recognitionin lataaminen

Dell FastAccess Facial Recognition -ohjelmisto on ladattavissa Dell Download Centerista.   Dell FastAccess Facial Recognition -ohjelmisto on saatavana myös Dell Digital Delivery -palvelun kautta.

Dell FastAccess Facial Recognition -ohjelmistoa ei tueta Windows 8/8.1- eikä Windows 10 -käyttöjärjestelmissä. Windows 10 -käyttöjärjestelmässä voi ehkä käyttää Windows Hello -ohjelmistoa laitteiston mukaan.

Alkuun

FastAccessin käytön aloittaminen

Voit käynnistää Facial Recognitionin käytön valitsemalla Käynnistä, Kaikki ohjelmat,  jaFastAccess.

Jos haluat määrittää kasvojentunnistusohjelmiston, valitseKäynnistä ja Kaikki ohjelmat, valitse sitten FastAccess Facial Recognition. Avaa konsoli valitsemalla Configure FastAccess (Määritä FastAccess).

Alkuun

Facial Recognition lakkaa toimimasta

FastAccess toimii selainten kanssa lisäosien tai laajennusten kautta. Selaimissa on suojattu tila, joka poistaa kaikki lisäosat käytöstä oletusarvoisesti. Jos FastAccess-lisäosa on poistettu käytöstä suojatun tilan vuoksi tai muulla tavalla, Web Login -ominaisuus lakkaa toimimasta, vaikka se olisi edelleen käytössä FastAccess-hallintakonsolissa.

Joissakin selaimissa laajennuksia voi ottaa käyttöön uudelleen manuaalisesti. Katso selaimen ohjeista, miten lisäosia tai laajennuksia otetaan käyttöön. FastAccess-lisäosat ja -laajennukset:

• Internet Explorer: FAIESSO Helper Class, SSOIEAddonBHO Class tai Face recognition web login for FastAccess.
  • Firefox: FastAccess Web Login.
  • Chrome: FastAccess SSO.

Lisäosan ottaminen käyttöön Internet Explorer 9.0:ssä:

1. Valitse Työkalut ja Lisäosien hallinta.

2. Valitse käytöstä poistettu lisäosa, jonka haluat ottaa käyttöön, ja valitse Ota käyttöön.

Alkuun

Asennusohjelman oikeudet eivät riitä

Kun päivität FastAccessin aiemmasta Dell 3.X -versiosta uusimpaan versioon, näyttöön voi tulla seuraava virhe, vaikka olisit jo kirjautunut järjestelmänvalvojana:

The installer has insufficient privileges to access this directory: "C:\Program Files (x86)\Sensible Vision\FastAccess\Vendor. The installation cannot continue. Log on as administrator or contact your system administrator. (Asennusohjelman oikeudet eivät riitä seuraavan hakemiston avaamiseen: C:\Program Files (x86)\Sensible Vision\FastAccess\Vendor. Asennusta ei voi jatkaa. Kirjaudu järjestelmänvalvojana tai ota yhteys järjestelmänvalvojaan.)

Virheen aiheuttaja on Skype, kun FastAccessia käytetään tilassa, joka käyttää kameraa jatkuvasti. Kun vaihdat suojaustilaksi Face Login ja käynnistät järjestelmän uudelleen, ristiriita poistuu ja päivitystä voi jatkaa normaalisti.

1. Avaa FastAccess Management Console ja palauta suojaustilaksi Face Logon.

2. Käynnistä tietokone uudelleen. Tämä on keskeisen tärkeä toimenpide.

3. Tee päivitys uudelleen.

4. Määritä FastAcessin suojaustila haluamallasi tavalla.

Alkuun

Fast Accessin suorituskyvyn parantaminen

Seuraavat tekijät voivat vaikuttaa kasvojentunnistusohjelmiston suorituskykyyn:

• Varmista, että näet neljä vihreää kulmaa, jotka seuraavat kasvojen sijaintia. Kulmien pitäisi olla näkyvissä jatkuvasti. Jos ne eivät näy tai ne vilkkuvat ja ovat välillä poissa näkyvistä, sekä kasvojen oppiminen että kasvojen tunnistus on vaikeaa. Varmista, että kulmat ovat näkyvissä:

• Varmista, että kamera "näkee" silmät, nenän ja suun kunnolla.

• Vaihda FaceBright-asetukseksi Auto (Automaattinen) tai Always On (Aina käytössä).

• Jos näyttöön tulee kehote, ota lisävalot käyttöön.

• Jos kasvot näkyvät videoruudussa erittäin pieninä, lisää kasvojen kokoa zoomaamalla kameralla. Jotkin uudet Logitechin kamerat eivät tue tätä. Siirrä siinä tapauksessa kameraa lähemmäs.

• Jos katsot käsiäsi kirjoittaessasi salasanaasi, katso takaisin kameraan ennen kirjautumista erityisesti käyttäessäsi pöytätietokonetta. Siten voit varmistaa, että kirjoittaessasi mahdollisesti kadonneet vihreät kulmat näkyvät taas ennen kirjautumista.

• Toimi normaalisti kirjautumisen aikana. Aseta kätesi näppäimistölle ja katso näyttöön.

• Oudot ilmeet tai puhuminen kameralle hidastavat kasvojentunnistusta.

• Tasainen valo takaa parhaan tunnistustuloksen. Jos kasvoille lankeaa voimakkaita varjoja, joudut kirjautumaan usein manuaalisesti.

• Jos kasvojentunnistus kestää muutamaa sekuntia kauemmin, kirjaudu tietokoneeseen napsauttamalla käyttäjätunnustasi ja tarvittaessa kirjoittamalla salasanasi. Tämä opettaa ohjelmistoa tunnistamaan kasvosi paremmin ja voi parantaa kasvojentunnistuksen nopeutta samoissa valaistusolosuhteissa.

• Pyri istumaan tietokoneen ääressä suhteellisen samankaltaisessa asennossa tunnistuksen aikana. Vaikka ohjelmisto oppii tunnistamaan eri asennot vähitellen, johdonmukainen asento kirjautumisen aikana nopeuttaa kasvojentunnistusta.

• Jos kasvot jäävät hiusten peittoon, tunnistus hidastuu.

• Pieni luontainen liike on hyödyllistä. Jos ohjelmisto ei tunnista sinua, istuminen täysin paikallaan ei auta asiaa.

• Päivitä Facial Recognition -ohjelmisto.

Alkuun

Artikkelin tunnus: SLN147279

Muokattu viimeksi: 17/08/2017 09:15