• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä

Muiden kuin paperitukosten virheilmoitusten poistaminen Dell 2335dn -monitoimilasertulostimessa

Yhteenveto: Tässä artikkelissa käsitellään muiden kuin paperitukosten virheiden poistamista Dell 2335dn -monitoimilasertulostimesta.

Tämä artikkeli koskee tuotetta   Tämä artikkeli ei koske tuotetta

Ohjeet

Muiden kuin paperitukosten virheilmoitusten poistaminen Dell 2335dn -monitoimilasertulostimesta

Näytä viesti Merkitys Ehdotetut ratkaisut
Sulje takaluukku Takaovi on auki Sulje takaluukku Takaluukku avattiin kaksipuolisen tulostuksen aikana. Sulje takaluukku.
Tietojen luku epäonnistui Tarkista USB-muistitikku Aika on kulunut umpeen tietoja luettaessa. Yritä uudestaan.
Tietojen kirjoitus epäonnistui Tarkista USB-muistitikku Tallentaminen USB-muistitikulle epäonnistui. Tarkista käytettävissä oleva USB-muistitila.
Laitetta ei tueta Muu kuin USB-massamuistilaite, kuten USB-hiiri, on liitetty USB-muistiporttiin. Irrota muu kuin USB-massamuistilaite USB-muistiportista.
Ovi auki Sulje väriaineluukku Etukansi ei ole kunnolla kiinni. Sulje kansi, kunnes se lukittuu paikalleen.
Astu uudelleen sisään Annoit kohteen, joka ei ole käytettävissä. Anna oikea kohde uudelleen.
Tiedostomuotoa ei tueta Valittua tiedostomuotoa ei tueta. Anna oikea kohde uudelleen.
Kiinnitysluukku auki/avaa takaluukku Sulje kiinnitysyksikön luukku Kiinnitysyksikön luukku ei ole kunnolla kiinni. Avaa takaluukku ja sulje kiinnitysyksikön luukku, kunnes se lukittuu paikalleen.
Kiinnitysyksikön virhe Kiinnitysyksikköä ei ole asennettu Tarkista takaluukku Kiinnitysyksikössä on ongelma. Irrota virtajohto ja liitä se takaisin.
Ryhmä ei ole käytettävissä Olet yrittänyt valita ryhmän sijaintinumeron, jossa voidaan käyttää vain yhtä sijaintinumeroa. Kuten lisättäessä sijainteja lähetystoimintaan. Käytä pikavalintanumeroa tai valitse numero manuaalisesti numeronäppäimistöllä.
Keskitintä ei tueta USB-keskitinlaite on kytketty USB-muistiporttiin. Irrota USB-keskitinlaite USB-muistiportista.
Toimettomana: [yyy] Tyhjä/avoin tulostustilassa: [yyy] Tyhjä/avoin kuorma [zzz] [xxx] Paperikasetin paperi on loppunut. Aseta paperi paperikasettiin.
Virheellinen kasetti ei kelpaa tälle laitteelle Asennettu väriainekasetti ei ole tulostintasi varten. Asenna tulostinta varten suunniteltu aito Dell-väriainekasetti.
IP-ristiriita IP-osoiteristiriita Määrittämääsi verkon IP-osoitetta käyttää joku muu. Tarkista IP-osoite ja nollaa se tarvittaessa.
Roskapostifaksityö peruutettu Vastaanotettu faksinumero on numero, joka on tallennettu muistiin roskapostinumerona. Muuta roskapostin kuvausasetusta.
Linja varattu: Linja on jo käytössä, yritä myöhemmin Vastaanottava osapuoli ei vastannut, tai linja on jo kytketty. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.
Linjavirhe / faksin tarkistuslinja Tulostin ei voi muodostaa yhteyttä etätulostimeen tai se on menettänyt yhteyden puhelinlinjan ongelman vuoksi. TAI Ei valintaääntä. Yritä uudestaan. Jos ongelma jatkuu, odota tunti tai kokeile toista puhelinlinjaa, jos mahdollista, ja yritä sitten muodostaa yhteys uudelleen.
TAI Ota ECM-tila käyttöön.
TAI Tarkista, että puhelinlinja on kytketty oikein.
TAI Tarkista, että seinässä oleva puhelinkanta toimii, kytkemällä toinen puhelin.
Linjavirhe Faksilinjalla on ongelma. Yritä uudestaan. Tulostimessa on tiedonsiirto-ongelma. Pyydä lähettäjää yrittämään uudelleen.
Matala lämpövirhe Matala lämpövirhe Virtajakso Kiinnitysyksikössä on ongelma. Irrota virtajohto ja liitä se takaisin.
LSU:n Hsync-virhe LSU Hsync -virhe Virran uudelleenkäynnistys Postin koko on suurempi kuin SMTP-palvelimen tukema koko. Jaa sähköpostisi tai pienennä tarkkuutta.
Postin koon virhe Yksi sivu on liian suuri Yhden sivun tiedot ylittävät määritetyn postikoon. Pienennä tarkkuutta ja yritä uudelleen.
Muisti täynnä Peruuta | Aloittaa Muisti on täynnä. Poista tarpeettomat asiakirjat ja lähetä ne uudelleen, kun muistia vapautuu.
Muisti täynnä Jaa työ Muisti on täynnä. Jaa lähetys useampaan kuin yhteen toimintoon.
Muisti Täysi faksimuisti on täynnä. Tulosta vastaanotettu faksityö. Muisti on täynnä. Tulosta vastaanotetut faksit.
Muisti täynnä Liian monta faksia on jonossa lähetettäväksi. Muisti on täynnä. Peruuta varattu faksi Priority Fax -ominaisuudessa.
Muisti täynnä Fakseja vastaanotetaan liian paljon. Tulosta vastaanotettu faksityö. Muisti on täynnä. Tulosta vastaanotetut faksit.
MPF tyhjä kuorma [zzz] [xxx] Paina Jatka MPF: n paperi on loppunut. Aseta paperi MPF: ään.
Verkkovirhe Verkossa on ongelma Verkossa on ongelma. Ota yhteyttä verkon ylläpitäjään.
Ei vastausta Etäfaksilaite ei ole vastannut Etäfaksilaite ei ole vastannut useiden uudelleenvalintayritysten jälkeen. Yritä uudestaan. Tarkista numero varmistaaksesi, että faksi voidaan vastaanottaa.
Ei kasettia Väriainekasettia ei ole asennettu Väriainekasettia ei ole asennettu. Asenna väriainekasetti.
Ei sellaista työtä Suoritat Lisää/peruuta-toimintoa, mutta odottavia töitä ei ole. Tarkista näytöstä, onko ajoitettuja töitä. Näytön pitäisi ilmaista, ovatko ajoitetut työt valmiustilassa, kuten viivefaksi.
Ylilämpövirhe Ylilämpövirhe Virtajakso Kiinnitysyksikössä on ongelma. Irrota virtajohto ja liitä se takaisin.
Virtakatkos Tulostimen muistia ei ole tallennettu. Virta on katkaistu ja sitten kytketty päälle, eikä tulostimen muistia ole tallennettu. Tulostimen muistia ei tallennettu sähkökatkoksen vuoksi. Työ on aloitettava alusta.
Tulostinvirhe Tulostimen virhe Virran katkaiseminen Laserkeilausyksikössä (LSU) on ilmennyt ongelma. Irrota virtajohto ja liitä se takaisin.
Skanneri lukittu / vedä sinistä salpaa eteenpäin & Paina oikeaa nuolta Skannerimoduuli on lukittu. Avaa skannerin lukitus ja paina Peruuta.
Itsediagnostiikka Tulostimen moduuli tarkistaa havaittuja ongelmia. Odota muutama minuutti.
Lähetä virhe DNS:ssä on ongelma DNS:ssä on ongelma. Määritä DNS-asetus.
Lähetä virhe POP3:ssa on ongelma POP3:ssa on ongelma. Määritä POP3-asetus.
Lähetä virhe SMTP:ssä on ongelma SMTP:ssä on ongelma. Vaihda käytettävissä olevaan palvelimeen.
Lähetysvirhe SMTP-todennuksessa on ongelma SMTP-todennuksessa on ongelma. Määritä todennusasetus.
Lähetysvirhe Verkkokorttissa on ongelma Verkkokortissa on ongelma. Määritä verkkokortti oikein.
SMTP-virhe SMTP-yhteydessä on ongelma Yhteys SMPT-palvelimeen epäonnistui. Tarkista, että verkkokaapeli on kytketty oikein.
TAI ota yhteyttä SMPT-palvelimen järjestelmänvalvojaan.
Väriainekasetti lähes tyhjä Vaihda väriaine Väriainekasetti on tyhjä. Vaihda väriainekasetti uuteen.
Väriaineen vähissä Väriainekasetti on lähes tyhjä. Ota väriainekasetti pois ja ravista sitä huolellisesti. Näin voit luoda tulostustoiminnot väliaikaisesti uudelleen.
TAI Vaihda väriainekasetti uuteen parhaan tulostuslaadun saavuttamiseksi.
Käyttökelvoton laite Muu kuin USB-laite on liitetty USB-muistiporttiin. Irrota muu kuin USB-laite USB-muistiportista.
Odottaa uudelleenvalintaa Laite odottaa, että ohjelmoitu aikaväli valitsee automaattisesti uudelleen. Odota muutama minuutti.
Huomautus: [xxx] ilmaisee materiaalin tyypin, [yyy] osoittaa lokeron, [zzz] ilmaisee paperikoon.
Joissakin virheilmoituksissa on graafisia kuvia käyttöpaneelin LCD-näytössä.
Huomautus: Suosittelemme, että lasertulostimissamme käytetään vain Dell-merkkisiä väriaineita, rumpuja, siirtorullia tai muita kulutustarvikkeita. Dell ei voi taata kolmannen osapuolen kulutusosien yhteensopivuutta tai tulostuslaatua.

Tuotteet, joihin vaikutus kohdistuu

Dell 2335dn Multifunctional Laser Printer