• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Windows 10 -tietovälineen luontityökalun virheet

Yhteenveto: Tällä sivulla on tietoja Windows 10 :n tietovälineen luontityökalun virheistä

Tämä artikkeli on saatettu kääntää automaattisesti. Jos sinulla on palautetta sen laadusta, ilmoita siitä meille käyttämällä tämän sivun alareunassa olevaa lomaketta.

Artikkelin sisältö

Ohjeet

Windows 10 -tietovälineen luontityökalun virheet

Sisällysluettelo:

1. Windows 10 -tietovälineen luontityökalun virheet
  2. Ratkaisu

1. Windows 10 -tietovälineen luontityökalun virheet

Windows 10 :n tietovälineen luontityökalun avulla asiakkaat voivat luoda USB-käynnistysmuistitikun tai päivittää nykyisen tietokoneen. Jos asiakas haluaa luoda USB-käynnistysmuistitikun, ohjelma lataa ISO-näköistiedoston ja luo käynnistettävän avaimen asiakkaalle. Jos asiakas tekee tämän, hän saattaa ilmetä virhe, kun hän tekee näköiskuvan uudelleen näköisasennuksesta. Virheitä voi ilmetä:

• Virheellinen osiotaulukko
  • Aseta ohjaimet asemaan (kun olet käynnistänyt näppäimen)
  • Käynnistyslaitetta ei löydy
Huomautus: Tämä ei ole laitteisto-ongelma.

Alkuun

2. Ratkaisu

Asiakkaan on valittava vaihtoehto ladata vain ISO-tiedosto. ISO-tiedoston lataamisen jälkeen usb-käynnistysmuistitikku voidaan luoda useilla tavoilla, kuten kolmannen osapuolen ohjelmilla, kuten:

Tuote, johon asia vaikuttaa

Desktops & All-in-Ones, Laptops

Edellinen julkaisupäivä

18 marrask. 2022

Artikkelin tyyppi

How To