• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell Backup and Recovery Premium

Med Dell Backup and Recovery får du en imponerende række værktøjer til beskyttelse og gendannelse af computeren. Disse ekstrafunktioner gør det muligt at sikkerhedskopiere hele systemet, herunder programmer og indstillinger, samt løbende beskytte personlige filer.

Dell Backup and Recovery Premium tilbyder følgende:

• Opret en sikkerhedskopi af hele systemet (herunder programmer og indstillinger)
  • Sikkerhedskopiér filer løbende for at minimere datatab
  • Flet flere sikkerhedskopier sammen, og arkivér gamle sikkerhedskopier
  • Sikkerhedskopiér og gendan filer ud fra type

Premium-System-Backup

Bemærk: Premium-versionen er kun til lokal sikkerhedskopiering (til harddisk eller USB-drev).

Bemærk: Dell Backup and Recovery Cloud-tjenesten udfases, og der accepteres ikke nye abonnementer. Hvis du er nuværende Dell Backup and Recovery Cloud-abonnent, sendes vigtige servicemeddelelser til den e-mailadresse, der er registreret for tjenesten. Se Ofte stillede spørgsmål om Cloud-afvikling her for at få flere oplysninger.

Premium-Data-Backup