• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Find servicekoden på din Dell-printer

Dell bruger produkt-id'er som f.eks. servicekode, ekspresservicenummer eller serienummer til at få adgang til produktoplysninger som f.eks. tekniske specifikationer, dokumentation og garanti. Få personaliserede supportmuligheder ved at identificere dit Dell-produkt ved hjælp af servicekoden, ekspresservicenummeret eller serienummeret.

• Servicekoden er en syvcifret alfanumerisk kode.
  • Ekspresservicenummeret er en 10- til 11-cifret numerisk version af en servicekode.

BEMÆRK: Dell-tilbehør og -enheder som f.eks. tastatur, mus, headset og ekstern harddisk har ikke en servicekode eller ekspresservicenummer. Identificer dette tilbehør og disse enheder ved hjælp af modelnummeret på Dell.com/support for at få adgang til produktdokumentation. Dells tekniske support kan identificere sådanne produkter ved hjælp af Dell-ordrenummeret.

Metode 1: Sådan bruger du servicekodeetiketten

På de fleste Dell-printere er servicekoden trykt på en etiket på bagpanelet. Placeringen af servicekodeetiketten kan variere på din Dell-printer. Du kan få flere oplysninger i brugervejledningen for Dell-printeren.

Eksempel 1 – Dell-inkjetprinter med servicekodeetiket placeret under toppanelet.

Billede af Dell-inkjetprinter med servicekoden placeret under det øverste låg.

Eksempel 2 – Dell-laserprinter med servicekode placeret inde i tonerrummet

Billede af Dell-laserprinter med servicekoden placeret inde i tonerrummet.

Eksempel 3 – Dell-laserprinter med servicekodeetiket placeret inde i frontpanelet

Billede af Dell-laserprinter med servicekoden placeret inde i frontrummet.

Metode 2: Sådan bruger du rapporten med printerindstillinger

Du kan få adgang til servicekoden i rapporten med printerindstillinger. Brug printerens kontrolpanel eller betjeningspanel til at udskrive en indstillingsrapport. Du kan finde flere oplysninger i brugervejledningen til Dell-printeren.

Billede af kontrolpanel eller betjeningspanel på en Dell E515w-multifunktionsprinter

Billede af en rapport med printerindstillinger for en Dell-printer, der indeholder servicekoden og ekspresservicenummeret

Metode 3: Sådan bruger du webværktøjet til printerkonfiguration

Kompatible Dell-printere med en kabelbaseret eller trådløs (wi-fi) netværksinterface tilbyder en browserbaseret konfigurationsside eller en integreret webserver (EWS). For at få adgang til Dell-webværktøjet til printerkonfiguration skal du indtaste printerens IP-adresse i din webbrowser. Du kan finde flere oplysninger om brug af webkonfigurationssiden i brugervejledningen til Dell-printeren.

Billede af webkonfigurationssiden for en Dell-laserprinter

Videoressourcer

How To Locate Your Service Tag

This video provides instructions on how to find the service tag on a laptop or desktop computer. For laptops, the tag is located underneath the system, while for desktops, it is located on the back of the chassis. Alternatively, the "Command Prompt" can be used to find the tag. The reader is asked to provide their service tag to receive further assistance.

For more information, take a look at: Find your Service Tag or Serial Number

Andre ressourcer

Bruger
Min konto
Log på din Dell-konto for at afgive ordrer, spore forsendelsesstatus, få belønninger kun for medlemmer samt oprette og få adgang til en liste over dine Dell-produkter.
Udklipsholderbemærkninger
Registrering af Dell-produkt (på engelsk)
Registrer dit Dell-produkt for at få hurtig og effektiv support, kritiske produktopdateringer, hurtig diagnosticering og meget mere.
Garanti
Garanti og overdragelse af ejerskab (på engelsk)
Har du flyttet produktet til en ny placering, eller har du brug for at opdatere ejerskabet af dit Dell-produkt?
Enhedsskrivebord
Mine produkter og services
Mine produkter og services hjælper dig med at administrere alle dine Dell-produkter og supportservices på ét sted.