• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

CinemaColor for Dell

CinemaColor for Dell anvender avanceret hardware og software til at levere billeder, der fremstår lige så livagtige som verden omkring dig.

CinemaColor for Dell bruger farveprofiler til at forbedre skærmens farve og kontrast for at levere mere levende og mere detaljeret farvegengivelse og optimere den samlede visningsoplevelse på pc'er.

Hver farveprofil justerer gamma, det hvide punkt og mætningen på skærmen for at give livagtige, dybe farver, der får skærmen til at se imponerende ud. CinemaColor for Dell har fire farveprofiler, der optimerer disse indstillinger afhængigt af indholdet og dine omgivelser:

Filmprofil (standard) – Se streaming af video – film og tv. Generelt varmere farver og justering af kontrast til perceptuelle forbedringer i forhold til almindelige panelindstillinger.

ComfortView-profil (lavt blåt lys) – Dell ComfortView-softwareteknologien reducerer skadelige udledninger af blåt lys for at gøre de lange timer foran skærmen behagelige for dine øjne.

Sportsprofil – Sportsunderholdning bliver bedre med livagtige farveforbedringer. Al videostreaming, hvor der er kraftigt lys og stærke farver, kan drage fordel af disse profiler. Sportsbegivenheder foregår altid under stærkt lys, og spilledragterne er farverige. Denne profil justerer farverne på skærmen, så de fremstår livagtige.

Animationsprofil – Se animerede film og tv-serier, f.eks. tegnefilm, CGI og anime. Mætningen er justeret, så farverne "springer i øjnene".

Windows HD Color med HDR-streaming er en avanceret HDR-teknologi, der leverer spektakulære farver, lysstyrke, kontrast og detaljer, så du får ekstremt livagtige billeder, der får dig til at glemme, at du ser på en skærm.

Stream HDR-video i Windows
Skærmkrav til HDR-video i Windows

CinemaColor for Dell understøtter 21 sprog (engelsk, fransk, finsk, tysk, italiensk, spansk, brasiliansk portugisisk, japansk, forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, koreansk, arabisk, dansk, hollandsk, hebraisk, ungarsk, norsk, polsk, russisk, svensk, tyrkisk)

CinemaColor for Dell er tilgængelig i Microsoft Store til udvalgte Dell-systemer, der kører Windows 10 eller Windows 11. Du finder flere oplysninger under afsnittet med systemkrav til CinemaColor for Dell.

Fortrolighedserklæring i forbindelse med telemetri