• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Dell Digital Delivery

Software på den nemme måde

Dell Digital Delivery er en nem og ny måde at købe software på, samtidig med at du køber en PC. Du kan automatisk downloade og installere tilgængelige softwaretitler på udvalgte systemer. Det kræver kun en internetforbindelse og et par minutter, så kan du få glæde af den personlige tilpasning, som Dell står for – uden ventetid – og arbejde videre med det samme.

• Automatisk installation – Det er ikke længere nødvendigt at administrere loginoplysninger, besøge websites, vente på e-mails, finde licensoplysninger eller anvende dvd'er. Når du er tilsluttet internettet, klarer Dell Digital Delivery resten.
  • Gendannelsesfunktion – Uanset om du geninstallerer et program eller foretager en fuld gendannelse af systemet, holder Dell Digital Delivery styr på dine indkøb og automatiserer processen, så du ikke skal bruge tid på at finde den rigtige cd eller dvd frem, hvis du vil geninstallere på et senere tidspunkt.
  • Privat og sikker – Dell Digital Delivery fungerer ved at registrere oplysninger om din computers hardware i en Dell-softwarelicensdatabase via en sikker, krypteret kanal. I henhold til Dells fortrolighedspolitik (på engelsk) bliver dine personlige oplysninger aldrig offentliggjort eller delt med tredjeparter.
  • Miljøbevidst – Dell Digital Delivery hjælper dig med at reducere forbruget af papir og plastik, fordi langt det meste softwareudstyr leveres med meget emballage, men ikke længere indeholder trykte manualer. Desuden slipper du for at skulle ned i butikken.

Programmet Dell Digital Delivery er forudinstalleret på de fleste Dell-systemer. Hvis du har brug for at geninstallere programmet, skal du vælge dit produkt fra Drivere og downloads (på engelsk). Vælg kategorien "Program" for at finde programmet Dell/Alienware Digital Delivery.

Dell Digital Delivery

Hvordan fungerer det?
    Med Dell Digital Delivery kan du købe udvalgte softwareprogrammer, når du bestiller computeren. Når du modtager computeren, downloades og installeres softwaren automatisk fra internettet.
    Der kræves en internetforbindelse, for at Dell Digital Delivery kan downloade softwaren.

Sådan fungerer det:

• Vælg udvalgte softwareprogrammer på Dell.com, når du bestiller din nye computer.
  • Når du har modtaget systemet og derefter tænder for det, bliver du guidet gennem installationen, herunder hvordan du opretter forbindelse til internettet. En bredbåndsforbindelse anbefales.
  • Installationsprogrammet Dell Digital Delivery kører automatisk, og den software, du har købt, downloades og installeres af Dell.
  • Du modtager ingen medier (cd'er eller dvd'er) eller trykt dokumentation til softwaren, som du har købt via Dell Digital Delivery, fordi det købte produkt inkluderer en online-gendannelsesfunktion.

Dell Digital Delivery

Praktiske vejledninger og generelle oplysninger
Systemkrav
    Understøttede systemer:
    • Alienware
    • Inspiron
    • Vostro
    • XPS
    • Latitude
    • OptiPlex
    • Dell Precision
    Minimumkrav til understøttede systemer:
    • Microsoft Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
    • En processor på 1 GHz eller hurtigere
    • Minimum 512 MB RAM
    • Minimum 512 MB ledig plads på harddisken
    • Skærmopløsning på 800x600
    • Skærmfarver – 256 farver
    • Internetadgang
Kundernes personlige oplysninger
    Privat og sikker
    Dell Digital Delivery fungerer ved at registrere oplysninger om din computers hardware i en Dell-softwarelicensdatabase via en sikker, krypteret kanal. I henhold til Dells fortrolighedspolitik bliver dine personlige oplysninger aldrig offentliggjort eller delt med tredjeparter.
    Dell lægger stor vægt på at beskytte kundernes oplysninger.
    Dell indsamler ikke oplysninger om computerbrug ud over Dells supportværktøjer, f.eks. internetbrug eller personlige filer. Desuden sælger vi ikke oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med Dells supportværktøjer, og vi offentliggør ikke på anden måde oplysningerne til kommercielle formål.
    Oplysninger, som indsamles af Dells supportværktøjer, er omfattet af Dells fortrolighedspolitik. Hvis du vil se Dells fortrolighedspolitik, skal du klikke her (på engelsk).
Video
Vores omfattende udvalg af videoer tilbyder trinvis support og informationer til at løse dit problem.

Du kan finde flere videoer i vores videobibliotek. Videoerne er på engelsk. Oversatte undertekster er tilgængelige for nogle sprog.

Andre ressourcer

Supportbibliotek
Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler.
esupport-picture-2
Dell Download Center
Geninstaller softwaren, eller download den seneste software, som du lige har købt.