• Afgiv ordrer hurtigt og nemt
  • Se ordrer og spor status for din forsendelse
  • Opret og få adgang til en liste med dine produkter
  • Administrer dine Dell EMC-websteder, -produkter og -kontaktpersoner på produktniveau ved hjælp af Company Administration (Virksomhedsadministration).

Opret forbindelse til SupportAssist for Business PCs i TechDirect

SupportAssist for Business PCs

Hold din pc-flåde produktiv med intelligente datadrevne funktioner lige ved hånden.

Hvad er SupportAssist? SupportAssist er vores intelligente tilslutningsteknologi, der adskiller os fra mængden. Lad dig ikke begrænse af, hvad du bør forvente af traditionel support, og lås op for den fulde styrke af ProSupport Suite for PCs. Optimer din oplevelse ved at oprette forbindelse til SupportAssist for Business PCs via vores onlineportal TechDirect når som helst og hvor som helst. Ved at oprette forbindelse kan du få adgang til vores funktioner såsom...

• Komplet overblik over tilstand, program og sikkerhedsresultater for hele pc-flåden i et enkelt kontrolpanel
  • Mulighed for at opdatere BIOS-, driver- og firmwareprogrammer via fjernadgang
  • Proaktiv og forudsigende overvågning med problemløsning, automatisk registrering og sagsoprettelse
  • Vores telemetri afdækker problemer med og tendenser for ydeevnen, så du hurtigt kan handle på dem
  • Oprette brugerdefinerede regler for at definere udbedring og workflows via fjernadgang

Ved at udrulle SupportAssist til din computerflåde fra Dell får du adgang til disse funktioner via dit brugertilpassede kontrolpanel i TechDirect. I en nylig rapport fra Principled Technologies (kun på engelsk) viser praktiske test, at implementering af SupportAssist i dit ProSupport Plus-miljø kan spare dig op til 641 timers administrationstid om året på regelmæssige opgaver for en enhedsflåde på 1.000 enheder. Testene viser desuden, at du kan igangsætte enhedsdriver- og firmwareopdateringer til hele flåden på kun 37 sekunder! Kom endnu længere med reparationssupport og oplev forskellen med Dell Technologies.

Hvordan opretter du forbindelse? Vores ressourceafsnit er her for at hjælpe dig med at komme i gang med din SupportAssist- og TechDirect-rejse.

Hvis du leder efter partneraktiveret indhold, skal du gå til vores partnerportal.

I teams, der vælger at ikke administrere deres pc'er centralt, kan brugerne administrere funktionerne lokalt på den enkelte pc via SupportAssist for Home PCs.

Hvis du er på udkig efter infrastrukturløsninger, skal du se næste generations teknologi for gateway til sikker forbindelse.

Sådan opretter du forbindelse

Se vores Kom i gang-vejledning, og få mere at vide om, hvordan du opretter forbindelse og administrerer med TechDirect

I denne selvguidede demo (kun på engelsk) får du en trinvis gennemgang af, hvordan du opretter forbindelse til SupportAssist for Business PCs i TechDirect. Ved at oprette forbindelse får du adgang til vigtige funktioner i ProSupport Suite for PCs. Både partner- og kundeoplevelser gennemgås.

• Konfigurer SupportAssist til proaktivt at overvåge dit miljø
  • Proaktive og forudsigende advarsler med henblik på hurtig problemløsning
  • Pc-anbefalinger til optimering af indstilling, opdatering af BIOS, firmware og drivere samt fjernelse af virus og malware på en enkelt enhed eller på tværs af hele din flåde
  • Telemetridrevet indsigt for tidlig indikation af ydeevneproblemer og brugerbehov med hardware- og softwareudnyttelse

Vælg dit sprog.

Deltag i et af vores webinarer (på engelsk), eller se en optagelse! (Engelsk version) It-managere kan lære at oprette forbindelse med deres pc'er med en direkte demonstration og at administrere deres Dell-flåde i TechDirect, vores online selvbetjeningsportal. Vi udfører webinarer på flere sprog. Hvis du vil se webinarer på andre sprog, skal du klikke på globussen i øverste højre hjørne på siden og vælge din placering. Vælg derefter Begivenheder under afsnittet Ressourcer nederst på siden.

Nyheder

Vi forbedrer vores API-bibliotek baseret på dine forventninger til forbindelsen.  Vi gør det nemt for dig at opdage, fleksibelt integrere og bruge administrationsfunktionerne til pc-flåden på sikker vis med vores API'er direkte fra TechDirect. Vores API'er udgør et enkelt tilslutningspunkt for et givent softwareprogram med henblik på at udveksle data eller udløse en handling. Du kan få mere at vide om vores nye API'er ved at besøge os på TechDirect.

Sikkerhed er altafgørende

Privatliv og sikkerhed er altafgørende. SupportAssist indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at løse problemer og beskytter dem. Vores hvidbog om sikkerhed (på engelsk) tager hånd om de fem mest stillede spørgsmål. Følgende spørgsmål adresseres:
  • Hvilke data indsamler SupportAssist?
  • Hvordan er disse data beskyttet, når de overføres tilbage til virksomhedens it-afdeling eller til computerleverandøren?
  • Når de når deres destination, er disse data så gemt på en sådan måde, at de forbliver private og sikre?
  • Hvordan overholder vi GDPR og andre standarder?

Kundeudtalelser

Hør fra vores kunde, om hvordan SupportAssist giver dem ro i sindet og holder dem produktive.

"Vi bruger TechDirect-portalen til selv at afsende dele, og det halverer tiden, som vores teknikere bruger på at reparere enheder. SupportAssist-teknologien giver os mulighed for at tilpasse regler med henblik på at automatisere manuelle opgaver, optimere ydeevnen og fjerne virusser og malware." – Amy Remfrey, Director of Technology Support, Phoenix Union High School District, Arizona, USA

"Læs vores kunde-casestudie"

"Se vores video med kundeudtalelser"

Partneroplevelse

Vores Channel-partnere kan udnytte alle fordelene ved ProSupport Suite for PCs på vegne af deres kunder ved at tilslutte deres pc'er til Dell. Via TechDirect, vores onlineportal, kan partnere se og administrere supportoplevelsen for flere kunder fra ét brugertilpasset kontrolpanel, så de kan imødekomme individuelle kunders behov og øge produktiviteten, når de har oprettet forbindelse til SupportAssist.

Yderligere ressourcer

Videoressourcer (på engelsk)

How to Connect to SupportAssist for Business PCs in TechDirect

Unlock the full potential of Dell's Pro Support Suite for your PC fleet with Tech Direct. Gain actionable intelligence and fleet-wide insights through our online portal. Proactively monitor and optimize productivity remotely, ensuring seamless operations. Sign in at TechDirect.Dell.com, set up your account, and connect your fleet for at-a-glance insights, security scores, and efficient remote management. Maximize the value of Pro Support Suite with secure connectivity to Support Assist.
Dell TechDirect Overview

Optimize your IT support in the dynamic landscape of the hybrid workplace with Dell Technologies' Tech Direct. Streamline your PC fleet management through a modern, intelligent end-to-end experience. From a centralized dashboard, Tech Direct offers a simplified and efficient approach to handle device life cycles, providing customizable BIOS updates, data-driven insights, proactive alerts, and 24/7 support. Elevate your IT operations and effortlessly manage your entire fleet with actionable insights at your fingertips.
Smarter Support with Dell ProSupport Plus for PCs

Empower your IT teams with intelligent, predictive, and automated support through Dell's ProSupport Suite for PCs. Utilizing advanced telemetry and AI, effortlessly manage your Dell fleet remotely, anticipate issues, and automate updates for a smarter support experience. From ProSupport for expert access to ProSupport Plus for comprehensive insights and custom rules, ensure your end users stay happy and productive. Dell is here to provide the perfect support match for your business needs, allowing you to focus on the bigger challenges of the day.

Andre ressourcer

Gateway til sikker forbindelse
Se vores virksomhedsløsning til tilslutningsmuligheder
Supportbibliotek
Få adgang til alle vores Knowledge Base-artikler
Videoafspilningsliste
Videoafspilningsliste
Se afspilningslisten over vores serviceteknologier