• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

ChromeOS:n käyttöönotto

Otatko ChromeOS:ää käyttöön ensimmäisen kerran? Tässä on lyhyt yleiskuvaus Dellin Chrome-laitteen alkumäärityksen tärkeimmistä vaiheista.

Vaihe 1 – Käynnistä laite

Paikanna Chrome-laitteen virtapainike ja paina sitä.

Dell Chromebook 3445:n oikeassa yläkulmassa oleva virtapainike

Vaihe 2 – Aloita

Valitse kieli ja valitse sitten Aloita.

Kieli- ja esteettömyysasetukset Chromebookin määritysnäytössä

Vaihe 3 – Muodosta verkkoyhteys

Saat kehotteen yhdistää langattomaan verkkoon. Valitse luettelosta kodin tai työpaikan verkko ja kirjoita langaton avain tai salasana yhteyden muodostamista varten. Jos laite on yhteydessä langalliseen verkkoon, yhteys muodostetaan automaattisesti.

Lähellä olevien langattomien verkkojen luettelo ChromeOS:n määrityksen aikana

Vaihe 4 – Valitse ChromeOS:n asetukset

Valitse, otatko Chrome-laitteen henkilökohtaiseen käyttöön, lapsen käyttöön vai työkäyttöön.

ChromeOS:n valitseminen henkilökohtaiseen käyttöön, lapsen käyttöön tai työkäyttöön

Kirjaudu sisään Google-tilillesi

Google-tilisi on sama tili, jota käytät Gmailissa, YouTubessa, Chromessa ja muissa Google-tuotteissa. Aloita valitsemalla Seuraava, kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla sitten Seuraava.

Jos sinulla ei ole Google-tiliä, valitse Lisää vaihtoehtoja ja valitse sitten Luo uusi tili.

Yhdistä Google-tili -näyttö

Tekstikenttä Google-tilin sähköpostiosoitteen kirjoittamiseen

Vaihe 5 – Lue käyttöehdot

Voit valita, mitä dataa Googlelle jaetaan. Voit muuttaa tätä milloin tahansa Asetuksista. Jatka Chrome-laitteen määritystä lukemalla käyttöehdot ja valitsemalla Hyväksy ja jatka.

Googlen käyttöehdot -näyttö

Vaihe 6 – Valitse synkronointiasetukset

Tallennetut asetuksesi ja toimintasi ovat käytettävissä kaikilla ChromeOS-laitteilla, kun kirjaudut sisään Google-tililläsi. Voit valita synkronoitavan sisällön Asetuksista. Jos haluat synkronoida Chrome-laitteen sovellukset, asetukset, Chrome-selaimen kirjanmerkit, salasanat ja historian, valitse Hyväksy ja jatka.

Chrome-laitteen synkronointi käyttöönoton aikana

Vaihe 7 – Suojaa laite PIN-koodilla

Voit avata laitteen lukituksen PIN-koodilla salasanan sijaan. PIN-koodissa on oltava vähintään 6 numeroa Anna haluamasi PIN-koodi ja valitse Seuraava. Kirjoita seuraavassa näytössä PIN-koodi uudelleen ja vahvista valitsemalla Seuraava . Kun PIN-koodi on lisätty, valitse Valmis.

Valitse PIN-koodi käyttöönoton aikana

Vaihe 8 - Valitse kosketuslevy, näyttö, tekstin koko ja teema

Voit muuttaa kosketuslevyn vierityssuuntaa, näytön ja tekstin kokoa sekä valita vaalean tai tumman teeman. Valitse mukautettavat asetukset ja valitse sitten Seuraava. Voit mukauttaa kutakin valitsemaasi ominaisuutta näytön ohjeiden mukaisesti.

Jos haluat muuttaa näitä asetuksia Chrome-laitteen määrityksen jälkeen, valitse Ohita ja avaa nämä asetukset Asetuksista.

Ominaisuuksien mukauttaminen määrityksen aikana

Vaihe 9 – Valmista!

Voit aloittaa Chrome-laitteen käytön. Valitse Aloita.

ChromeOS-käyttöjärjestelmän määritys on valmis