• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Ubuntu Desktop

Opi, miten saat parhaan suorituskyvyn Dell-järjestelmästä, johon on asennettu Ubuntu. Tutustu myös siihen, miten voit tehdä vianmäärityksen ja diagnosoida kaikki ongelmat, joita voi esiintyä tämän käyttöjärjestelmän käytön aikana.

DiagnostiikkaVianmääritysToimintaohjeet ja yleistiedotLataa ohjelmisto ja ohjaimet
  • Useimmat Ubuntun suorittamiseen Dell-järjestelmissä vaadittavat ohjaimet tulevat järjestelmien mukana tai ne on asennettu tehtaalla. Suosittelemme ottamaan uusimmat ohjaimet ja ohjelmistopäivitykset käyttöön tietokoneessa, sillä ne voivat sisältää suorituskykyä ylläpitäviä parannuksia.
    Käy Dell Download Center -sivulla Dellin sovellusten ja työkalujen lataamista varten. Valinnaiset ohjaimet ja sovellukset ovat saatavilla Ubuntu Software Centeristä.
    Ubuntu ISO-levykuvat ovat saatavilla myös Dell XPS-, Dell Precision-, Latitude- ja OptiPlex-järjestelmiin, joihin Ubuntu on asennettu tehtaalla.
Ubuntu-tukisivustotVideo
Dellin kattavat videot tarjoavat vaiheittaiset ohjeet ja tiedot kyselysi ratkaisemiseksi. Videot ovat englanninkielisiä. Joillekin kielille on saatavana tekstitys. Lisää videoita on saatavilla Dellin Videokirjastosta.

Muut resurssit

Tukikirjasto
Tukikirjasto
Kaikki tietämyskannan artikkelit ovat käytössäsi. Tukikirjasto