• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Windowsin määrittäminen

Otatko Windowsia käyttöön ensimmäisen kerran? Tässä on lyhyt yleiskuvaus alkumäärityksen tärkeimmistä vaiheista.

HUOMAUTUS: Jotkin näyttökuvat voivat vaihdella laitteeseen asennetun Windows-version mukaan.

Sijainti- ja näppäimistöasetukset

Varmista, että olet valinnut sijainnin ja näppäimistöasettelun oikein.

Valitse sijaintisi Windowsin määrityksen aikana näkyvästä alueluettelosta

Lisenssisopimus

Lue lisenssisopimus. Jatka määritystä valitsemalla Hyväksy.

Lisenssisopimusnäyttö Windowsin määrityksen aikana

Verkkoyhteyden muodostaminen

Saat kehotteen yhdistää langattomaan verkkoon. Valitse luettelosta kodin tai työpaikan verkko ja kirjoita langaton avain tai salasana yhteyden muodostamista varten. Jos laite on yhteydessä langalliseen verkkoon, yhteys muodostetaan automaattisesti.

Lähellä olevien langattomien verkkojen luettelo Windowsin määrityksen aikana

Käyttäjätilin tai Microsoft-tilin rekisteröiminen

Microsoft-tili yhdistää kaikki Microsoft-sovelluksesi ja -palvelusi. Ennen kuin luot uuden Microsoft-tilin, tarkista, onko sinulla jo tili. Microsoft-tilillä kirjaudut Skypeen, Outlook.comiin, OneDriveen, Windows Phoneen ja Xbox Liveen. Tarkista, onko sinulla Microsoft-tili.

Microsoft-tilin kirjautumisnäyttö Windowsin asennuksen aikana

Aloitus-sovelluksen käyttö

Onko Windows sinulle uusi kokemus? Aloitus-sovellus antaa yleiskatsauksen Windowsin uusiin ominaisuuksiin, tärkeisiin sovelluksiin ja uudistettuun Microsoft Storeen.

Aloitus-sovelluksen avaaminen

Aloituspainike Windowsin Aloitus-sovelluksessa

Windows on nyt valmis! Haetaan seuraavaksi Windowsin uusimmat päivitykset ja ajurit.

Videoresurssit (englanniksi)