• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä
  • Hallitse Dell EMC-sivustoja, tuotteita ja tuote-tason yhteystietoja yrityksen hallinnan avulla.

Tutustu SupportAssist for Home PCs -ohjelmistoon

Automaattinen, proaktiivinen ja ennakoiva tuki, jota et tiennyt tarvitsevasi

Oletko koskaan miettinyt tietokoneesi kuntoa? SupportAssist on älykäs tekniikka, joka on esiasennettu tietokoneeseesi, jotta se toimii jatkossakin kuin uutena. Se poistaa virukset, havaitsee ongelmia, optimoi asetukset ja ilmoittaa, milloin päivityksiä on tehtävä. Saat parhaan ennakoivan ja proaktiivisen ongelmanratkaisun SupportAssistilla, kun päivität tukiversioksi Premium Support Plus (englanniksi). Katso tarkat tiedot käyttöoppaastamme.

SupportAssist on asennettu useimpiin Dell-tietokoneisiin, joissa on Windows. Voit etsiä sen ”SupportAssist”-hakusanalla Windowsin Aloita-valikosta. Jos et löydä sitä tietokoneesta, voit ladata sen täältä.

Lataa SupportAssist Lataa SupportAssist

Asiakkaat, jotka haluavat hallita järjestelmiään keskitetysti pilvipalvelun kautta, voivat muodostaa yhteyden SupportAssist for business PCs -ohjelmistoon TechDirectin kautta ja nauttia nykyaikaisesta tietokoneiden hallinnasta.

SupportAssistin paikantaminen tietokoneelta

SupportAssist on asennettu useimpiin Dell-tietokoneisiin, joissa on Windows. Voit etsiä sen ”SupportAssist”-hakusanalla Windowsin Aloita-valikosta.

Korjaa ongelmat nopeammin SupportAssistilla

SupportAssist PC-tietokoneille on älykäs teknologia, joka on suunniteltu vähentämään vianmääritystä ja häiriöitä automaattisen, proaktiivisen ja ennakoivan tuen avulla. SupportAssistilla:
  • päivität ajurit ja sovellukset, jolloin tietokoneen suorituskyky pysyy huipussaan.
  • poistat virusten ja haittaohjelmien saastuttamat tiedostot, ennen kuin ne vahingoittavat järjestelmää.
  • tarkastat tietokoneen laitteisto-ongelmien havaitsemiseksi sekä proaktiivisen ja ennakoivan tuen saamiseksi.
  • puhdistat tiedostot, säädät suorituskykyä ja muutat verkkoasetuksia nopeuden, tallennustilan ja vakauden optimoimiseksi.

Premium Support Plus- tai ProSupport Plus -palvelun avulla SupportAssist voi jopa ennustaa ongelmat jo etukäteen, jotta voit varmuuskopioida valokuvasi ja tärkeät tiedostosi. Ennakoiva ongelmien havaitseminen kattaa kiintolevyt, lämpöanturit, SSD-levyt, akut ja tuulettimet.

SupportAssist

Pidä tietokoneesi ajan tasalla

SupportAssist tarkastaa tietokoneen automaattisesti havaitakseen tietokoneelle saatavilla olevat ajuripäivitykset ja Dell-sovellusten päivitykset. Saat ilmoituksen proaktiivisesti, kun päivitys on saatavilla. Avaa SupportAssist ja valitse Ajurit ja ladattavat tiedostot -ruudusta haluamasi päivitykset ja valitse Asenna.

SupportAssist

Tekniset oppaat

Katso kattavat käyttöoppaat, julkaisutiedot ja usein kysytyt kysymykset tukisivultamme.
www.dell.com/support/home/product-support/product/dell-supportassist-pcs-tablets/docs

Dell Migrate

Dell Migrate helpottaa tärkeiden tiedostojen ja henkilökohtaisten asetusten siirtämistä vanhasta tietokoneesta uuteen Dell-tietokoneeseen Dell Data Assistantin avulla. Voit lukea siirtopalveluistamme ja käyttää vaiheittaisia ohjeitamme täällä (englanniksi).

SupportAssist auttaa myös silloin, kun käyttöjärjestelmä ei käynnisty.

SupportAssist OS Recovery on tehdasasennettu tuettuihin Dell-järjestelmiin. Se ei edellytä lisäpalvelusopimusten ostamista. Se sisältää palautusympäristön, jonka työkaluilla voit diagnosoida ja selvittää ennen käyttöjärjestelmän käynnistymistä ilmeneviä ongelmia. Jos tietokoneen käyttöjärjestelmä ei käynnisty usean yrityksen jälkeen, SupportAssist OS Recovery käynnistyy automaattisesti. Palautusympäristössä voit diagnosoida laitteiston ongelmia, korjata tietokoneen, varmuuskopioida tiedostoja tai palauttaa tietokoneen tehdasasetukset. Lisätietoja on SupportAssist OS Recovery -käyttöoppaassa.

Tietokoneen vähimmäisvaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows versio 1809 tai uudempi (vain 64-bittinen) tai Microsoft Windows 11
  • Muisti: 2 Gt Windows 10:lle ja 4 Gt Windows 11:lle
  • Vapaa kiintolevytila: 1 gigatavu (Gt)
  • Verkkoselain: Microsoft Edge, Google Chrome
  • Ohjelmisto: Microsoft .NET Framework 4.7.2 ja .NET Core Runtime 6.0.9. HUOMAUTUS: jos sinulla ei ole .NET Core Runtime 6.0.9 -versiota, SupportAssist asentaa tietokoneeseen uusimman version.
  • Yhteydet: Edellyttää Internet-yhteyttä
  • Verkkoportit: 5700 (SupportAssist-käyttöliittymän avaamiseen), 9012 (viestintään Dell SupportAssist -palvelun kanssa), 8883, 8884, 8885 tai 8886 (viestintä Dell-tuen verkkosivuston kanssa), 28283 (Dell-tietokoneen yhdistämiseksi toiseen tietokoneeseen tiedonsiirtoa varten), 28100–28700 (tiedonsiirto tietokoneeseen toisesta tietokoneesta)

Lisää resursseja

Videoresurssit

Dellin kattavat videot tarjoavat vaiheittaiset ohjeet ja ratkaisuja usein kysyttyihin kysymyksiin. Videot ovat englanninkielisiä. Joillekin kielille on saatavana tekstitys.

Welcome to SupportAssist for Home PCs

Dell SupportAssist is your single source for PC help available with the purchase of Dell PCs. Learn how to access SupportAssist, check your software and hardware health, view your service plan details, request support, update drivers and more to keep your PC running at its best.
SupportAssist for home PCs - Drivers and Downloads feature

I’d like to introduce you to SupportAssist, created by Dell for you. It’s like having your very own Dell expert inside your system, here to help whenever you need it. Keeping your drivers and downloads updated helps keep your PC performing smoothly. This video covers the “Drivers and Downloads” feature, which will scan for updates and allow you to easily install them. Learn more: //dell.to/3klNk5l

Muut resurssit

Varmistetun yhteyden välityspalvelin
Tutustu yrityksille tarkoitettuun yhteysratkaisuumme.
Tukikirjasto
Kaikki tietokannan artikkelit ovat käytössäsi.
Videosoittolista
Videosoittolista (englanniksi)
Katso palvelutekniikoidemme soittolista.