• Tee tilauksia nopeasti ja helposti
  • Tarkastele tilauksia ja seuraa lähetyksen tilaa
  • Luo tuoteluettelo ja käytä sitä

Dell Backup and Recovery

Turvallinen, helppokäyttöinen ja luotettava tietosuoja

Dell Backup and Recovery on varmuuskopiointi- ja palautussovellus, joka on suunniteltu suojaamaan tärkeimpiä digitaalisia asiakirjojasi ja muistojasi luotettavasti ja yksinkertaisesti.

Tietojen varmuuskopiointi Dell Backup and Recovery -sovelluksella suojaa seuraavilta:

• virushyökkäykset
  • tahattomat tiedostojen poistamiset
  • käyttöjärjestelmän tai ohjelmistojen vikaantuminen
  • laitteistovirheet*.
*Jos tiedot varmuuskopioidaan toissijaiseen asemaan.

Dell Backup and Recovery -sovelluksesta on kaksi versiota, Basic-versio ja Premium-versio.

Huomautus: Dell Backup and Recovery Cloud -palvelu on poistumassa eikä uusia tilauksia oteta enää vastaan. Jos olet nykyinen Dell Backup and Recovery Cloud -tilaaja, tärkeät palveluilmoitukset lähetetään palvelulle annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lisätietoja saat tutustumalla pilvipalvelun päättymiseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lataa Dell Backup and Recovery

Dell Backup and Recovery Basic on esiasennettu uusiin Dellin Windows 7- ja Windows 8 -laitteisiin, jotka on toimitettu ennen 14.4.2016. Sovelluksessa on seuraavat ominaisuudet:

• laitteen uudelleenasennuslevyjen (palautuslevyjen) luominen
  • laitteen alkuperäiseen tilaan palauttaminen
  • tietojen manuaalinen varmuuskopiointi ja palauttaminen.

Ohjelmisto – Dell Backup and Recovery Appliance

Suojaa tietosi kolmella helpolla vaiheella:

• Päätä, mitä varmuuskopioidaan
    Voit varmuuskopioida koko järjestelmän tai vain muutamia tiedostoja.
  • Valitse varmuuskopioinnin kohde
    Varmuuskopioi ensisijaiselle kiintolevylle, USB-asemaan tai molempiin.
  • Valitse varmuuskopioinnin ajankohta
    Voit varmuuskopioida oman aikataulusi mukaan tai käyttää Jatkuvaa tiedon suojausominaisuutta** ja suojata henkilökohtaiset tiedostot sitä mukaa, kun luot ne
** Jatkuva tietojen suojaus ei kuulu Basic-versioon.

Asennus ja järjestelmävaatimukset

Dell Backup and Recoveryn asentaminen

• Varmista, että laitteesi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset.
  • Tallenna kaikki avoimet tiedostot ja sulje kaikki avoimet sovellukset.
  • Poista kaikki aiemmin asennetut Dell-varmuuskopiointisovellukset (Dell Backup and Recovery Manager, Dell DataSafe Local, Dell DataSafe Online).
  • Lataa Dell Backup and Recovery ja suorita asennusohjelma.
  • Jos sinulta kysytään, saako ohjelma tehdä muutoksia tietokoneeseesi, valitse Kyllä.
  • Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  • Käynnistä pyydettäessä järjestelmä uudelleen.
  • Kun järjestelmä on käynnistynyt uudelleen, anna sovelluksen päivittyä ennen käytön aloittamista.
  • Avaa Dell Backup and Recovery valitsemalla Käynnistä, kirjoittamalla hakuruutuunBackup ja valitsemalla sitten Dell Backup and Recovery (valkoinen kello sinisessä neliössä).
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset

• Käyttöjärjestelmä: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1
  • Suoritin: 1 GHz:n suoritin tai nopeampi
  • Järjestelmän muisti (RAM): 1 Gt (32-bittinen), 2 Gt (64-bittinen)
  • Kiintolevy: vähintään 16 Gt vapaata tilaa

Dell Backup and Recoveryn avaaminen järjestelmän käynnistyksen aikana

Dell Backup and Recovery voidaan käynnistää, vaikka käyttöjärjestelmän käynnistämisen yhteydessä ilmenee ongelmia.

Windows 8/8.1:
Paina tietokoneen käynnistymisprosessin aikana (käynnistysnäytöllä) F12-näppäintä ja valitse Dell Backup and Recovery.

Käynnistymisprosessin

Windows 7:

• Paina tietokoneen käynnistymisprosessin aikana (käynnistysnäytöllä) F8-näppäintä.
  • Valitse Korjaa tietokone.
  • Valitse palautusvaihtoehdoista Dell Backup and Recovery.

Palautusvaihtoehdoista

Järjestelmän varmuuskopioinnit

Henkilökohtaisten tietojen varmuuskopiointi Dell Backup and Recovery Basicilla on hyvä ensimmäinen vaihe arvokkaiden tietojen suojaamisessa. Jos järjestelmä on viruksen saastuttama, kaatunut tai sen laitteisto on vioittunut, koko järjestelmä sovelluksineen, asetuksineen ja henkilökohtaisine tietoineen voidaan palauttaa varmuuskopion avulla aikaisempaan tilaan. Jos olet päivittänyt Dell Backup and Recovery Premiumiin, voit luoda järjestelmän varmuuskopioita, jotka viimeistelevät tietosuojan.

Jatkuva tietojen suojaus

Jos olet päivittänyt Dell Backup and Recoveryn Premium-versioon, pystyt ajoittamaan tietojen varmuuskopioinnin tai suojaamaan tärkeimpiä tietoja jopa jatkuvasti. Jatkuvan tiedon suojausominaisuuden avulla voit suojata työasiakirjoja reaaliaikaisesti ja palauttaa aiemmin tallennettuja versioita, olivatpa ne tehty minuutteja tai viikkoja aiemmin.

Lisää ominaisuuksia

Järjestelmän varmuuskopiointien ja jatkuvan tiedon suojauksen lisäksi Dell Backup and Recovery Premium tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

• Voit hallita ja varmuuskopioida varmuuskopioita yhdessä ilman, että tiedostoja tarvitsee kahdentaa turvalliseen tilaan.
  • Voit varmuuskopioida ja palauttaa tiedostoja niiden tyypin perusteella. Voit varmuuskopioida ja palauttaa muun muassa kuvia, videoita, sähköposteja ja dokumentteja.
Lisätietoja Premium-ominaisuuksista

Lisää tukiresursseja